ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: «Έστησαν» παγίδα σε ντελιβερά - Απειλές με πιστόλι

Συνελήφθη 20χρονος για την υπόθεση

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 20χρονου, κατοίκου Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας, με θύμα μεταφορέα φαγητού.

Η υπόθεση διαπράχθηκε το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου 2021, στη Λευκωσία και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, το ίδιο βράδυ, από τον 23χρονο μεταφορέα φαγητού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.50μ.μ. της 15ης Φεβρουαρίου, ο 23χρονος μετέβη σε συγκεκριμένη οδό στη Λευκωσία, για να παραδώσει φαγητό, μετά από σχετική παραγγελία.

Αφού επικοινώνησε τηλεφωνικώς με το πρόσωπο που φέρεται να παρήγγειλε το φαγητό, αυτός του ζήτησε όπως η παράδοση πραγματοποιηθεί σε άλλη διεύθυνση. Ο παραπονούμενος μετέβη στη νέα τοποθεσία παράδοσης και ενώ προσπαθούσε να επικοινωνήσει εκ νέου με το πρόσωπο, που είχε προβεί στην παραγγελία, τον προσέγγισαν δύο άγνωστά του πρόσωπα.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ένας εκ των δύο αγνώστων πρόταξε πιστόλι εναντίον του 23χρονου, υπό την απειλή του οποίου ζήτησε και απέσπασε από τον παραπονούμενο το χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του και το κλειδί της μοτοσικλέτας που οδηγούσε. Ακολούθως οι δύο φερόμενοι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το απόγευμα χθες ο 20χρονος συνελήφθη, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, ενώ σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X