ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύπρος: Αντί 15 χρόνια στο κελί αφέθηκε ελεύθερος και… εξαφανίστηκε! (pic)

Δείτε φωτογραφία του

Πολύ σοβαρή μπορεί να χαρακτηριστεί η υπόθεση που αφορά τον 32χρονο καταζητούμενο Nikola Meziridi. Η Αστυνομία ενημέρωσε ότι καταζητεί το εν λόγω πρόσωπο για μη παρουσίασή του ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού.

Γιατί είχε συλληφθεί:

O 32χρονο συνελήφθη στις αρχές Ιανουαρίου αφού εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης (Από τις Ελληνικές Αρχές) για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών για υπόθεση ληστείας, κλοπής, παράνομης οπλοφορίας, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απάτης κ.ά.

Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους και… εξαφανίστηκε!

Ο Nikolas Meziridi αφότου συνελήφθη οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου και παραπέμφθηκε για δίκη στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού. Εκεί, διατάχθηκε όπως παραμείνει ελεύθερος υπό όρους μέχρι την επόμενη δικάσιμο.


Έλεγχοι Αστυνομίας σε οχήματα: Η λεπτομέρεια που ίσως δεν ξέρεις


Την Πέμπτη (14/1) έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον Κακουργιοδικείου, ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ και πλέον καταζητείται από τις κυπριακές Αρχές.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Nikolas Meziridis, 32 ετών, για μη παρουσίασή του ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση