ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Άνοιξε «βεντέτα» μεταξύ οικογενειών λόγω… χωρισμού!

Θα δικαστούν αλλά, δεν παραδέχεται κανένας τίποτα…

24news team

Ξυλοδαρμοί, εμπρησμοί και… χωρισμός στο επίκεντρο ερευνών της Αστυνομίας στη Λεμεσό, μετά τη σύλληψη προσώπων από δύο οικογένειες.

Ο χωρισμός 39χρονης Ελληνοκύπριας με 38χρονο Σύρο, αλλά και η νέα σχέση του δεύτερου, φαίνεται να προκάλεσε επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ των δύο οικογενειών.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news αν και οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση στη βάση πληροφοριών και μαρτυριών που εξασφάλισε η Αστυνομία, εντούτοις κανένα πρόσωπο δεν παραδέχεται συμμετοχή στη διάπραξη οποιουδήποτε αδικήματος.

Σημειώνεται ότι, η Αστυνομία φαίνεται να ολοκληρώνει τις έρευνες και μετά τη λήξη του διατάγματος προσωποκράτησης των υπόπτων, οι ανακριτές προσανατολίζονται στο να καταχωρισθούν οι υποθέσεις στο Κακουργιοδικείο, ώστε να εκδικαστούν.

Ο ξυλοδαρμός Κύπριου και ο εμπρησμός οχήματος

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν μετά τον ξυλοδαρμό 41χρονου Ελληνοκύπριου. Συγκεκριμένα, γύρω στις 10:15 το βράδυ της Τετάρτης (17/3), Ελληνοκύπριος ηλικίας 41 ετών κατήγγειλε στην Αστυνομία επίθεση και ξυλοδαρμό του από τέσσερις κουκουλοφόρους, οι οποίοι κρατούσαν και ρόπαλα. Ο 41χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και στην συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Για την υπόθεση, ο 41χρονος εξέφρασε υποψίες εναντίον 38χρονου από τη Συρία, ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση με την αδελφή του. Ο 38χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και μάλιστα οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου όπου εξασφαλίστηκε η 5ημερη προσωποκράτησή του.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/3) τέθηκε κακόβουλα φωτιά στο όχημα του 26χρονου αδελφού του άνδρα από τη Συρία, το οποίο όμως χρησιμοποιεί ο ίδιος.

Οι υποψίες των δύο αδελφών τις οποίες εξέφρασαν και στην Αστυνομία, στράφηκαν προς το οικογενειακό περιβάλλον του 41χρονου, θεωρώντας ότι η κακόβουλη ενέργεια στο όχημα, ήταν εκδικητική.

Τις δύο οικογένεια φαίνεται να χωρίζουν προσωπικές διαφορές που αφορούν την σχέση του 38χρονου Σύρου, με την αδελφή του 41χρονου Ελληνοκύπριου. 

Η σύλληψη των αδελφών και η… νέα σχέση

Ο 41χρονος και η 39χρονη, αλλά και ο τρίτος αδελφός τους ηλικίας 40 ετών, φόρεσαν χειροπέδες για την πιο πάνω υπόθεση εμπρησμού, όμως και για ξυλοδαρμό 21χρονης, η οποία είναι συμβία του 38χρονου.

Ο 40χρονος και η 39χρονης φέρονται να της επιτέθηκαν και να την έδειραν.

Ο μεγαλύτερος αδελφός συνελήφθη ως το πρόσωπο που προκάλεσε τον εμπρησμό στο όχημα του πρώην γαμπρού του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X