ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Υπάλληλοι δεν είχαν safepass και δεν έβαλαν μάσκα - Πελάτες χόρευαν σε μπαράκι

Καταγγέλθηκαν 13 πολίτες και 4 υποστατικά

24news team

Σε καταγγελίες 13 πολιτών και 4 υποστατικών που δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.721 ελέγχους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα υποστατικά που καταγγέλθηκαν είναι σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα περίπτερο όπου το μεσημέρι της Παρασκευής (12/11) διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος δεν είχε Safepass. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ. Στη Λάρνακα καταγγέλθηκε καφετέρια αφού ο υπάλληλος έφερε αντικανονικά τη μάσκα του και καλείται να πληρώσει εξώδικο πρόστιμο ύψους 750 ευρώ.

Στη Πάφο, γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής (12/11) εντοπίστηκαν σε μπαράκι θαμώνες να χορεύουν ενώ διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε ούτε άδειες για χρήση μουσικής και πώληση ποτών. Η Αστυνομία παραπέμπει στο Δικαστήριο την επιχείρηση. Επίσης, καταγγέλθηκε και μια υπεραγορά αφού δύο υπάλληλοι δεν έφεραν μάσκα στον χώρο ενώ δεν είχαν ούτε και Safepass. Επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ. 

Οι ελέγχοι και καταγγελίες Παγκύπρια 

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.153 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη και 1 υποστατικού, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 254 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 492 έλεγχοι και υπήρξαν 5 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 217 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 309 έλεγχοι και υπήρξαν 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 117 έλεγχοι και δεν υπήρξε καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 179 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X