ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Οργή ανεμβολίαστων: «Κανένας σε καφέ και ταβέρνες, ως εχθές ήμασταν λεπροί»

Οι χαλαρώσεις των μέτρων έφεραν νέες αντιδράσεις

24news team

Μπορεί οι χθεσινές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας, κ.Χατζηπαντέλα να έφεραν χαμόγελα σε ορισμένους, ωστόσο μερίδα κόσμου συνεχίζει να διαμαρτύρεται έντονα. Συγκεκριμένα, η άρση του μέτρου για απαγόρευση εισόδου σε άτομα που δεν έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα σε χώρους εστίασης, κέντρα διασκέδασης, μουσικοχορευτικά κέντρα, γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφους, αίθουσες θεαμάτων, γάμους, βαπτίσεις και διαμονή σε ξενοδοχεία ή τουριστικά καταλύματα, εξόργισε μερίδα αντιεμβολιαστών. 

Τα σχόλια που κατακλύζουν το διαδίκτυο, κάνουν λόγο για κοροϊδία, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που προτρέπουν τον κόσμο να μην επιλέξει να πάει σε χώρους εστίασης που προηγουμένως έκλειναν τις πόρτες τους σε όσους δεν είχαν εμβολιαστεί. 


 Χαλαρώσεις μέτρων: Διευκρινήσεις για τους ανεμβολίαστους


 «Εκει που σας ΄έφτυσαν και σας κλειναν πόρτες γιατι ήσασταν ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ τρέξετε τώρα να τους πλουτήσετε και να πληρώνετε 5 ευρω τεστ για να πιείτε ενα καφε 3 ευρώ. Χαίρεστε κιόολας ορισμένοι οτι έκαμαν άρση μέτρων!!! Οι ταξιδιώτες που έρχονται Κύπρο δεν θα θελουν τεστ πλεον αλλα υποχρεώνουν το 4 χρονο σου να το κρατούν χέρια πόδια για να του κάμουν τεστ για να πάει νηπιαγωγείο!!

Και σε αυτό θα υποκύψετε όπως θα τρέξετε στα καφέ που σας έκλειναν τις πόρτες;;; Ξυπνάτε ρεεεε!!! Ντροπή και αίσχος!!! Ξεσηκωθείτε!!!!»

 

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις νέες χαλαρώσεις που ανακοινώθηκαν χθες (15/2) για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, ισχύουν τα εξής:

Aπο τις 21 Φεβρουαρίου 2022, την άρση της απαγόρευσης εισόδου σε άτομα που δεν έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα σε χώρους εστίασης, κέντρα διασκέδασης, μουσικοχορευτικά κέντρα, γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφους, αίθουσες θεαμάτων, γάμους, βαπτίσεις και διαμονή σε ξενοδοχεία ή τουριστικά καταλύματα.

Η είσοδος θα επιτρέπεται με την προσκόμιση SafePass (τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test ισχύος 24 ωρών).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση