ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Μάχη για ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής

Νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση

24news team

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται ο 26χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 10:45 το πρωί της Κυριακής (24/1), στο δρόμο Δευτεράς - Τσερίου.

O 26χρονος, ο οποίος αμέσως μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας και νοσηλεύθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση με την κατάσταση της υγείας του να εξακολουθεί να θεωρείται πολύ κρίσιμη.

Οι συνθήκες του τροχαίου:

Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος στην κατεύθυνση προς Δευτερά, προσέκρουσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου αυτοκινήτου που οδηγούσε 40χρονος.

Την ώρα του ατυχήματος ο 40χρονος είχε κινηθεί με το αυτοκίνητό του δεξιότερα του δρόμου, για να αποφύγει αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, με υπεύθυνη οδηγό 79χρονη και συνοδηγό τον σύζυγό της.

Ο 26χρονος μοτοσικλετιστής υπέστη πολλαπλά τραύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση