ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«3 φορές η Πύλη με πέταξε έξω σήμερα το πρωί»

Τι λέει η κα. Μαργαρίτα Κυριάκου

24news team

Την Τρίτη 4 Απριλίου, άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού για τις ηλικίες 37-38 και λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος από τη μεγάλη επισκεψιμότητα στη σελίδα και ζήτησης για τα εμβόλια, παρουσιάστηκαν για ακόμη μια φορά προβλήματα.

Μεταξύ των δικαιούχων, φαίνεται να ήταν και η εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας κα. Μαργαρίτα Κυριάκου, η οποία σχολίασε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, τη δική της εμπειρία για να κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό.


ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Απείλησε με παραίτηση ο Υπ.Υγείας και ενέδωσε στο λόκνταουν ο Νίκαρος


Στη συνέχεια, ευχήθηκε καλό εμβολιασμό σε όσους συνομήλικούς της κατάφεραν να κλείσουν το δικό τους ραντεβού.

«3 φορές η Πύλη με πέταξε έξω σήμερα το πρωί, αφού είχα καταχωρήσει τα στοιχεία μου για να κλείσω ραντεβού για μένα...άλλες 4 φορές μου έγραψε το μήνυμα ότι ο server δεν είναι διαθέσιμος...μετά από πολλές προσπάθειες και νεύρα, κατάφερα να κλείσω ραντεβού, χωρίς να λάβω μήνυμα ή κάποια βεβαίωση! Όλα αυτά το 2021! Καλό εμβολιασμό σε όσους συνομήλικους μου κατάφεραν σήμερα να κλείσουν ραντεβού! Θα τα πούμε στο Εμβολιαστικό Κέντρο!», ανάφερε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της. 

Θυμίζουμε ότι η Πύλη Εμβολιασμού, δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει προβλήματα, ωστόσο όπως ανέφερε στην «Καθημερινή» ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κυριάκος Κόκκινος, για την Τρίτη (4/5) τα πρώτα περίπου 7 λεπτά η Πύλη υπερφορτώθηκε λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας και ζήτησης. Η λειτουργία της Πύλης ήταν αργή, ωστόσο όπως διαβεβαιώνει ο Υφυπουργός πλέον λειτουργεί κανονικά, ενώ χιλιάδες πολίτες έχουν διευθετήσει ραντεβού για εμβολιασμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X