ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέθεσε για τον πρώην Μητροπολίτη ο Αρχιεπίσκοπος

Τρείς οι καταγγελίες που διερευνώνται εναντίον του πρώην ανώτερου κληρικού

24news team

Στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου, κλήθηκε να δώσει κατάθεση ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος σχετικά με τις καταγγελίες για διάπραξη σεξουαλικής φύσεως αδικήματα, από πρώην ανώτερο κληρικό, ο οποίος διετέλεσε και Μητροπολίτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ο Αρχιεπίσκοπος κατέθεσε ενώπιον των Αρχών την προηγούμενη βδομάδα. Ο Αρχιεπίσκοπος κατέθεσε για τρεις διαφορετικές καταγγελίες που έχει στα χέρια της η Αστυνομία και αφορούν όλες σεξουαλικής φύσεως αδικήματα που φέρεται να διέπραξε ο τέως Μητροπολίτης.

Η μια υπόθεση είναι αυτή που είχε αποκαλυφθεί από εκπομπή του καναλιού ΣΙΓΜΑ το 2011 και καταγγέλθηκε πρόσφατα επισήμως στις Αρχές και οι άλλες δύο αφορούν νέες καταγγελίες.

Σοκ από τις λεπτομέρειες της υπόθεσης του 2011

Σοκ προκαλούν στην κοινή γνώμη οι λεπτομέρειες της καταγγελίας γυναίκας η οποία την Παρασκευή (12/2) κατέθεσε επίσημα στην Αστυνομία, όσα ανατριχιαστικά βίωσε στα χέρια ανώτερου κληρικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο όπου φέρεται να διαπράχθηκαν τα υπό διερεύνηση αδικήματα, ο καταγγελλόμενος κατείχε το αξίωμα του Μητροπολίτη.


Μητροπολίτης - τέρας σύμφωνα με καταγγελία στην Aστυνομία


Το πιο συγκλονιστικό από τα όσα καταγγέλλει η παραπονούμενη είναι ότι ο τότε Μητροπολίτης που πλέον έχει παραιτηθεί από το αξίωμά του, την νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ο εν λόγω κληρικός που αποσύρθηκε, φέρεται να μην είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στις Αρχές, ούτε να παρακολουθήσει δικαστική διαδικασία, εξαιτίας σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Η αστυνομία πάντως φέρεται να προχωρά σε διερεύνηση της υπόθεσης έχοντας τις πρώτες επαφές με άτομα που γνώριζαν το συμβάν και είχαν καλέσει και παλιότερα την παραπονούμενο να τα καταγγείλει στην αστυνομία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση