ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καραγιάννης για τσαρλατάνους γιατρούς: «Είναι ανεύθυνο!»

«Το στέλεχος Δέλτα προσβάλλει νεαρότερα άτομα τα οποία νοσούν και πιο βαριά»

24news team

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα των τσαρλατάνων γιατρών που χορηγούν κοκτέιλ φαρμάκων σε ασθενείς με κορωνοϊό, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα πολίτες, ακόμα και νεαρής ηλικίας, να πεθαίνουν.


Κορωνοϊός: Θρήνος για τον θάνατο του Κυριάκου - Ασθενής του γιατρού με τα πλαστά SafePass


Ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας με ασθενείς, οι οποίοι όταν μολυνθούν, ακολουθούν οδηγίες από αντιεμβολιαστές ή/και αρνητές γιατρούς οι οποίοι μπορεί να μην τους έχουν καν εξετάσει.

Τη στάση των συγκεκριμένων γιατρών σχολίασε σε δηλώσεις του στο 24Νews ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, Δρ Πέτρος Καραγιάννης. «Είναι ανεύθυνο από μέρους των γιατρών αφού υπάρχουν πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται σε θαλάμους covid που είναι αποτελεσματικά και σώζουν ζωές. Είναι κρίμα άτομα που είναι υγιέστατα να αργοπορούν να ζητήσουν βοήθεια και να παίρνουν φάρμακα χωρίς να γνωρίζουν».

Όσον αφορά τους θανάτους νεαρών που σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, ο Δρ Καραγιάννης σημείωσε πως το στέλεχος «Δέλτα» προσβάλλει νεαρότερα άτομα τα οποία νοσούν και πιο βαριά ενώ τα συμπτώματα όπως δύσπνοια, κούραση, αγευσία και ανοσμία μπορεί να επιμείνουν για πολλούς μήνες.

Αναφορικά με τις ανησυχίες πολιτών για ενδεχόμενο lockdown, ο κος. Καραγιάννης σχολίασε: «Κανείς δεν μιλά για μελλοντικά lockdown κάτω από συνθήκες υψηλής εμβολιαστικής κάλυψης και ελπίζω να μη χρειαστεί τον χειμώνα».

Να σημειωθεί ότι ο Δρ Καραγιάννης απάντησε καταφατικά σε ερώτημα εάν οι θάνατοι των τελευταίων ημερών οφείλονται στην έκρηξη των προηγούμενων μηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X