ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορωνοϊός: Θρήνος για τον θάνατο του Κυριάκου - Ασθενής του γιατρού με τα πλαστά SafePass

Σπαρακτικό το αντίο του αδερφού του

24news team

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 43χρονου Κυριάκου Μαλαθούρα, από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, την Παρασκευή (27/8).


Συγκινεί Κύπρια νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ: «Έκανες στη μάνα μου το μεγαλύτερο δώρο»


Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά ενώ είναι ο τέταρτος κατά σειρά οικογενειάρχης κάτω των 50 ετών που κατέληξε το τελευταίο 48ωρο από τη νόσο Covid-19.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αδερφός του Κυριάκου τον αποχαιρέτησε με ένα ομολογουμένως σπαρακτικό μήνυμα.


Θάνατος 46χρονου: Σάλος με τον... τσαρλατάνο γιατρό


«Το χρυσάφι δεν έχει αξία κοντά στην καλοσύνη και την ανθρωπιά του. Ο Θεός προφανώς χρειάστηκε έναν ηγέτη για τον παράδεισο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Αρχηγός της οικογένειας ως πρωτότοκος γιος, διευθυντής στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα μας, ιδρυτής της μεγάλης δικής του οικογενειακής επιχείρησης. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον χάθηκαν αδερφέ μου σε μια λέξη... Covid19. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό σου. Τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο μας. Θα παραμείνεις για πάντα στο μυαλό και στη ψυχή μας σαν να μην έφυγες ποτέ.»

Να σημειωθεί ότι ο 43χρονος Κυριάκος Μαλαθούρας φαίνεται να είναι ανάμεσα στους ασθενείς του 53χρονου γιατρού ο οποίος είχε συλληφθεί για την υπόθεση με τα πλαστά SafePass. Ο 43χρονος παρουσιαζόταν στο σύστημα ως εμβολιασμένος ενώ δεν ήταν.

Η εξόδιος ακολουθία για τον 43χρονο θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου στις 16:30, την Κυριακή (29/8).

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για τα δύο ανήλικα

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X