ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλεος! Κανένας σεβασμός - Έκαψαν το όχημα του άτυχου Μάριου

«Δεν σέβονται τις μάνες που κλαίνε για το χαμό του παιδιού τους»

Παρά τις εκκλήσεις που έγιναν μέσω του διαδικτύου από συγγενείς του αδικοχαμένου Μάριου Νικολάου, αυτές δεν έφεραν καρπούς. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το αυτοκίνητό του βρέθηκε καμένο σε δύσβατη περιοχή στην Ερήμη.

Όπως μας ανέφερε η Αστυνομία, ο θρασύς δράστης ή οι δράστες έβγαλαν από το όχημα τους τέσσερις τροχούς τις ζάντες και ακολούθως το πυρπόλησαν.

Η Αστυνομία Επισκοπής διερευνά υπόθεση εμπρησμού.

Το τραγικό περιστατικό δημοσίευσε και η αδερφή του Μάριου, ευχαριστώντας όλους όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν και παράλληλα εκφράζει τον θυμό της για το συμβάν. «Δεν σέβονται με μάνες που κλαίνε για το χαμό του παιδιού τους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι ο Νικολάου, έχασε τη ζωή του τον Οκτώβριο του 2017 όταν στην 1:20 τα ξημερώματα της 15ης Οκτωβρίου ο 22χρονος ενώ οδηγούσε τη μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα του στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά το ύψος της εξόδου από το χωριό Καντού, έχασε τον έλεγχό της με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X