ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Ρηγαίνης: Θα «φάει» τα νιάτα του στις Κεντρικές Φυλακές

Επιβλήθηκε ποινή στον 22χρονο

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, επέβαλε ποινή φυλάκισης 13 χρόνων, στον 22χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία του 24χρονου από το Πακιστάν, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/2) στο κέντρο της Λευκωσίας.


Κύπρος - Μακάβριο: Έκλεψε 50 ευρώ από τσέπη δολοφονημένου


Ο νεαρός από την Παλαιστίνη, παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία.

Τα γεγονότα 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα της 23ης Φεβρουαρίου 2020, λήφθηκε πληροφορία ότι στη συγκεκριμένη οδό υπήρχε αναίσθητο πρόσωπο το οποίο έφερε τραύμα στο θώρακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις ενώ αυτοψία διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 24χρονο Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν. Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους ο οποίος εξέδωσε και το πιστοποιητικό θανάτου του άτυχου 24χρονου, ο θάνατός του οφείλεται σε τραύμα στο θώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο.

Στο πλαίσιο των ερευνών και εξετάσεων για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Ενώ για την υπόθεση συνελήφθη στα κατεχόμενα ακόμη ένα πρόσωπο.

Ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου σε δηλώσεις του ανέφερε ότι, το κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας, ήταν η ληστεία.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση