ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Μακάβριο: Έκλεψε 50 ευρώ από τσέπη δολοφονημένου

Απίστευτο κι όμως συνέβη

Τα ξημερώματα της Κυριακής (23/2) διαπράχθηκε στυγερό έγκλημα στο κέντρο της Λευκωσίας, με τον ο Ahmed Bin Talib 24 ετών, από το Πακιστάν να πέφτει νεκρός στην μέση του δρόμου, στην οδό Ρηγαίνης, έπειτα από μαχαιριά που δέχθηκε.

Για τον φόνο του 24χρονου, συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός εναντίον του οποίου διερευνώνται τα αδικήματα της συνομωσίας για φόνο, της συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, του φόνου εκ προμελέτης, της ληστείας, της μαχαιροφορίας  και τα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών Τάξεως Α’ και παράνομης κατοχής ναρκωτικών Τάξεως Α’ με σκοπό την προμήθεια.


Λευκωσία: Το πρωί «χαμός» την νύχτα «πανικός» (pics)


Επίσης, για την υπόθεση καταζητείται ο 27χρονος Mohamad Alshalal από την Συρία. 

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του 24news, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη και άλλου αλλοδαπού, όχι όμως για την διάπραξη του φόνου.

Όπως πληροφορούμαστε, το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη για κλοπή, αφού εξασφαλίστηκε μαρτυρία από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής ότι, ενώ ο Ahmed Bin Talib κειτόταν νεκρός στο έδαφος, ο συλληφθείς που περνούσε τυχαία από το σημείο, τον προσέγγισε και έκλεψε από το θύμα 50 ευρώ.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του συλληφθέντα, εντοπίστηκε και ποσότητα ναρκωτικών. 

Πραγματικά, τι μπορεί να πει κανείς, διαβάζοντας την πιο πάνω είδηση.

Σύσκεψη Αστυνομίας με καταστηματάρχες:

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή (28/2) προγραμματίστηκε συνάντηση της Αστυνομίας με ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής της περιοχής, με σκοπό την πάταξη της εγκληματικότητας.

Η Αστυνομία, φαίνεται να είναι αποφασισμένη να εξαλείψει την παραβατικότητα και την διάπραξη κάθε είδους εγκλήματος στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X