ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό - Αυτόπτης μάρτυρας: «Ήξερε η Αστυνομία για τσακωμούς στην οικογένεια»

Συγκλονισμένοι η κοινωνία, μετά το στυγερό διπλό έγκλημα

Αποσβολωμένη παρακολουθεί η κυπριακή κοινωνία, τις εξελίξεις γύρω από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11/2) στους Εργάτες.

Ελληνοκύπριος άνδρας ηλικίας 59 ετών, σκότωσε με μαχαίρι της 52χρονη σύζυγό του και τον 21χρονο γιο τους. Μάλιστα, προσπάθησε να πνίξει με καλώδιο τον δεύτερο γιο τους, ενώ κατάφερε να τον τραυματίσει με το μαχαίρι στον λαιμό, ωστόσο ευτυχώς, κατάφερε να γλιτώσει από το μένος του πατέρα του.


Εξετάζεται από ψυχίατρο ο 59χρονος - Εντοπίστηκε σε έξαλλη κατάσταση


Ο 59χρονος μετά από ανθρωποκυνηγητό, συνελήφθη από την Αστυνομία στην περιοχή των Χαλεπιανών στο Τσέρι, γύρω στις 10:30 της ιδίας ημέρας.

Αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας, μίλησε στο 24news. «Μπήκα στο σπίτι και είδα τον φονιά, μόλις με είδε έφυγε. Είδα την γυναίκα πεθαμένη έξω χαμέ τζιαι ύστερα ήβρα τον γιο που εγλίτωσε. Είπε μου, ευτυχώς που ήρτες γιατί θα με εσκότωνε τζιαι εμένα. Εζήτησε να πιάμε ασθενοφόρο γιατί έχανε πολλή αίμα που την πληγή στον λαιμό».

Στην συνέχεια, έτρεξε μέσα στο σπίτι και είδε αίματα, ενώ ακολούθως εντόπισε τον 21χρονο ο οποίος μόλις είχε χάσει τη ζωή του.

«Είμαι δυναμικός άνθρωπος και όμως έτρεμα ολόκληρος όταν αντίκρισα το θέαμα… με ενόχλησε!», είπε χαρακτηριστικά στο 24news ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Αστυνομία φέρεται να είχε ειδοποιηθεί από οικεία πρόσωπα της οικογένειας και στο πρόσφατο παρελθόν για άγριους καβγάδες μεταξύ τους: «Δεν ξέρω αν έκαναν τίποτα».

Σημειώνεται ότι γείτονες φέρεται να ανάφεραν ότι πριν το άγριο φονικό, είχαν ακουστεί φωνές από το σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X