ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξετάζεται από ψυχίατρο ο 59χρονος - Εντοπίστηκε σε έξαλλη κατάσταση

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

24news team

Στην σύλληψη του 59χρονου υπόπτου για την διάπραξη διπλού φονικού στους Εργάτες, προχώρησε γύρω στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης (11/2) η Αστυνομία. Θυμίζουμε ότι η εγκληματική ενέργεια διαπράχθηκε γύρω στις 6:00 ενώ η Αστυνομία ενημερώθηκε μισή ώρα αργότερα και έσπευσε άμεσα στη σκηνή.

O 59χρονος ύποπτος, φέρεται να σκότωσε τη 52χρονη σύζυγό του και τον 21χρονο γιο του με μαχαίρι. Τραυματίστηκε επίσης ο δεύτερος γιος τους, τον οποίο φέρεται να προσπάθησε να πνίξει και με καλώδιο.

Πώς εντοπίστηκε ο 59χρονος:

Ο 59χρονος εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στην περιοχή των Χαλεπιανών στο Τσέρι και όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, αυτός κρατώντας μαχαίρι επιτέθηκε στους αστυνομικούς προβάλλοντας αντίσταση στη σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 59χρονου μετά από πληροφορίες που έλαβε, σχετικά με χώρους που σύχναζε ο ύποπτος. Αφού πρόταξε μαχαίρι και επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις στους αστυνομικούς, τα μέλη της Δύναμης άσκησαν την ανάλογη βία για να του φορέσουν χειροπέδες.


Φονικό - Αυτόπτης μάρτυρας: «Ήξερε η Αστυνομία για τσακωμούς στην οικογένεια»


Να αναφέρουμε ότι ο 59χρονος οδηγήθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω τραυμάτων που φέρεται να αποκόμισε μετά από πάλη με τους αστυνομικούς. 

Αναμένεται να διερευνηθεί κατά πόσο ο δράστης, πρόταξε το ίδιο μαχαίρι με αυτό που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή του γιου και της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, σε τέτοιου είδους έγκλημα, προβλέπεται ο θύτης να εξεταστεί από ψυχίατρο, κάτι που αναμένεται να γίνει και σε αυτή τη περίπτωση.

Τα γεγονότα της υπόθεσης:

Ήταν γύρω στις 6:00 το πρωί της Πέμπτης (11/2) όταν η δίδυμη αδελφή 52χρονης, τα σπίτια των οποίων βρίσκονται σε πολύ κοντινό σημείο, άκουσε φωνές και έσπευσε να δει τι συμβαίνει αντικρίζοντας φρικτό θέαμα. Βρήκε την αδελφή της και τον έναν εκ των δύο παιδιών της νεκρούς από μαχαιριές, ενώ το άλλο παιδί της οικογένειας τραυματίστηκε ωστόσο κατάφερε να γλιτώσει.

Ο πατέρας της οικογένειας, από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ως βασικός ύποπτος για την διάπραξη του εγκλήματος, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να διαφύγει από την σκηνή με το όχημά του. Εντοπίστηκε αργότερα και συνελήφθη.

Στις έρευνες της Αστυνομίας, συνέδραμε και το ελικόπτερο της Δύναμης, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί το όχημα του υπόπτου τα στοιχεία του οποίου είχαν δοθεί στην δημοσιότητα. 


Λευκωσία: «Σπαζοκεφαλιά» η απόπειρα φόνου


Στην σκηνή του εγκλήματος δεν εντοπίστηκε το φονικό μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ο Βοηθός Αρχηγού Αστυνομίας Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου, σε δηλώσεις του από τη σκηνή ανέφερε: «Δυστυχώς βρισκόμαστε μπροστά από μια οικογενειακή τραγωδία, Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση στοιχεία, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 06:00 το πρωί, όταν ο 59χρονος φερόμενος δράστης επέφερε θανάσιμα τραύματα στην σύζυγό του και στο γιο του. Στην συνέχεια τραυμάτισε το μεγαλύτερο γιο, 25 ετών με μαχαίρι και με καλώδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο».

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος βρίσκεται εκτός κινδύνου και αναμένεται όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του, να καταθέσει ενώπιον των ανακριτών για το τι ακριβώς συνέβη πριν το διπλό φονικό.

Ο ύποπτος, μετά την σύλληψή του, οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας και αναμένεται να ανακριθεί, ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, πίσω από τα κίνητρα της υπόθεσης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X