ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φοβερό θανατηφόρο στα κατεχόμενα - Νεκροί τρεις νεαροί (pics)

Άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά

Συγκλονίζει το φοβερό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην κατεχόμενη Λευκωσία, εξαιτίας του οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις νεαροί. Οι δύο, ηλικίας 22 και 23 ετών, έχασαν τη ζωή τους ακαριαία στη σκηνή του ατυχήματος, ενώ ο τρίτος ηλικίας 22 ετών «έσβησε» στην Εντατική του «Κρατικού Νοσοκομείου Λευκωσίας».

Δύο άλλα πρόσωπα, τραυματίστηκαν σοβαρά με τον ένα να μεταφέρεται για νοσηλεία στην Εντατική.

Το φοβερό τροχαίο, σύμφωνα με τον Τ/κ Τύπο, συνέβη γύρω στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (20/10) όταν ο 22χρονος Elliot που έχασε ακαριαία τη ζωή του στην σκηνή, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του σε στροφή και κατέληξε σε χαλύβδινα φράγματα. Περίπου 10 λεπτά αργότερα, δεύτερο διερχόμενο - από την ίδια κατεύθυνση - όχημα προσέκρουσε σε αυτό.

Ο 22χρονος Elliot και ο 23χρονος Dean Marufa εκτινάχθηκαν από το όχημα, με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους. Στο ίδιο αυτοκίνητο, επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο 22χρονος οδηγός του άλλου οχήματος ήταν αυτός που μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην Εντατική, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για ζωή. Στο όχημα βρισκόταν ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο τραυματίστηκε επίσης σοβαρά.

Πηγή: yeniduzen.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση