ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφάνιση - θρίλερ: Το σημείο που εξέπεμψε τελευταία φορά σήμα το τηλέφωνο του 31χρονου

Ενδεχόμενο έκδοσης κι άλλων ενταλμάτων σύλληψης

Την Τρίτη (25/2) έγινε γνωστό ότι οι Αρχές εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου Αραβικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με την εξαφάνιση του 31χρονου Σύρου, Ahmed Zaidan, κάτοικου Λεμεσού, ο οποίος αγνοείται από τις 14 Φεβρουαρίου.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν έχει εντοπιστεί μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (26/2), ενώ σημειώνεται ότι είναι πρόσωπο γνωστό στις Αρχές. Για τον 30χρονο, εξασφαλίστηκε σχετική μαρτυρία. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο καταζητούμενος, είναι πρόσωπο που φαίνεται να απασχόλησε με την δράση του και την λεγόμενη αστυνομία των κατεχομένων. 

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απαγωγής με σκοπό τον φόνο.

Για την υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση 40χρονος από την Ιορδανία, ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που είδε για τελευταία φορά τον 31χρονο.

Οι ανακριτές είχαν καταθέσει σχετική αίτηση για άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 31χρονου Σύρου, ώστε να εντοπιστεί το σήμα του κινητού τηλεφώνου του ελλείποντος προσώπου και να διαπιστωθεί με ποιους είχε συνομιλήσει την ημέρα της εξαφάνισής του.


31χρονος αγνοούμενος: Οι υποθέσεις για τις οποίες καταδικάστηκε


Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι το σημείο από όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου προτού χαθούν τα ίχνη του, ήταν από συγκεκριμένη περιοχή της Αγίας Φύλας. Σημειώνεται ότι, το όχημα του 31χρονου, είχε εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το εν λόγω σημείο.

Οι ανακριτές μελετούν με προσοχή τα δεδομένα που έχουν πλέον στα χέρια τους οι ανακριτές, μετά την άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο έκδοσης νέων ενταλμάτων σύλληψης προσώπων.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με ενημέρωση, οι ανακριτές φαίνεται να καταλήγουν και στο κίνητρο για το οποίο πιθανόν ο 31χρονος να απήχθη. Συγκεκριμένα, πίσω από την όλη υπόθεση φαίνεται να «κρύβονται» υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο εξαφανισθείς, είναι γνωστός στις Αρχές αφού τις απασχολείσαι κατά καιρούς για διάφορες υποθέσεις, ενώ είχε αποφυλακιστεί στις 20 Δεκεμβρίου 2019. Σημειώνεται ότι έκτισε ποινή φυλάκισης ενός έτος αφού καταδικάστηκε για υπόθεση πλαστογραφίας, κλοπής και διάρρηξης.

Η εξαφάνιση και η πρώτη σύλληψη 

Την καταγγελία για την εξαφάνιση του έκανε συγγενικό του πρόσωπο στις 20 Φεβρουαρίου και μετά από έρευνες, την ίδια μέρα η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 31χρονος, άδειο, σε περιοχή της Λεμεσού.

Όπως διαφάνηκε το αυτοκίνητο είναι εγγεγραμμένο σε Σύρο που είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για την απόπειρα φόνου του Νίκου Ροδοθέου που διαπράχθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2018 στη Λευκωσία.

Η αστυνομία έχει τεθεί από την πρώτη στιγμή σε συναγερμό για τον εντοπισμό του Σύρου.


31χρονος αγνοούμενος: Φαίνεται να «κλείδωσε» κίνητρο για απαγωγή


Σε σχέση με την εξαφάνιση του, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 40χρονου Ιορδανού, ο οποίος φέρεται να είναι το τελευταίο πρόσωπο που είδε τον Σύρο, πριν την εξαφάνιση του γι’ αυτό και συνελήφθη και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, όπου προφυλακίστηκε για οκτώ ημέρες, ως ύποπτος για απαγωγή με σκοπό τη φόνευση.

Ο 40χρονος αρνήθηκε ενοχή και ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον 31χρονο, τον οποίο, όπως ανέφερε, γνώρισε στις κεντρικές φυλακές και δεν είχε κανένα λόγο να του κάνει κακό.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες σε μια προσπάθεια εντοπισμού του αλλοδαπού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X