ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

31χρονος αγνοούμενος: Οι υποθέσεις για τις οποίες καταδικάστηκε

Συνεχίζεται το θρίλερ για τον εντοπισμό του

Η εξαφάνιση του 31χρονου Σύρου, Ahmed Zaidan, κάτοικου Λεμεσού, ο οποίος αγνοείται από τις 14 Φεβρουαρίου, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση απαγωγής με σκοπό τον φόνο, έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές.

Ο εξαφανισθείς, που είναι γνωστός στις Αρχές, είχε αποφυλακιστεί στις 20 Δεκεμβρίου 2019. Σημειώνεται ότι έκτισε ποινή φυλάκισης ενός έτος αφού καταδικάστηκε για υπόθεση πλαστογραφίας, κλοπής και διάρρηξης.

Επίσης το 2013 καταδικαστηκε για διάρρηξη και κλοπή εκκλησίας. Να σημειωθεί ότι ο 31χρονος έχει συλληφθεί και στις 25 Φεβρουαρίου 2019 έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε ξενοδοχείο στην Λεμεσό. Μαζί με τον 31χρονο συνελήφθη και ένας Τούρκος μετά από πληροφορία οτι οι δύο τους βρίσκονταν στο ξενοδοχείο, οπλισμένοι.

Ο ελλείπων τότε, καταζητείτο και για υπόθεση διάρρηξης στην Λεμεσό και υπόθεση εμπρησμού αυτοκίνητου στην Αγία Ναπα.

 Η εξαφάνιση και η σύλληψη

Την καταγγελία για την εξαφάνιση του έκανε συγγενικό του πρόσωπο στις 20 Φεβρουαρίου και μετά από έρευνες, την ίδια μέρα η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 31χρονος, άδειο, σε περιοχή της Λεμεσού.Όπως διαφάνηκε το αυτοκίνητο είναι εγγεγραμμένο σε Σύρο που είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για την απόπειρα φόνου του Νίκου Ροδοθέου που διαπράχθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2018 στη Λευκωσία.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο επικεφαλής των ερευνών, υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, η αστυνομία έχει τεθεί σε συναγερμό για τον εντοπισμό του Σύρου. Σε σχέση με την εξαφάνιση του, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 40χρονου Ιορδανού. «Ο ύποπτος φέρεται να είναι το τελευταίο πρόσωπο που είδε τον Σύρο, πριν την εξαφάνιση του για αυτό και συνελήφθη και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, όπου προφυλακίστηκε για οκτώ ημέρες, ως ύποπτος για απαγωγή με σκοπό τη φόνευση» ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.Ο 40χρονος αρνείται ενοχή και ισχυρίζεται ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Σύρο, τον οποίο, όπως ανέφερε, γνώρισε στις κεντρικές φυλακές και δεν είχε κανένα λόγο να του κάνει κακό.Οι ανακριτές του ΤΑΕ συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες σε μια προσπάθεια εντοπισμού του αλλοδαπού. Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για την αστυνομία.




ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X