ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτοιμοι να τσικνίσουν οι Κύπριοι - Χαμός στα κρεοπωλεία

Εξυπηρετούν από 700 έως 1000 άτομα την Τετάρτη και τη Τσικνοπέμπτη

24news team

Οι κλειστές ταβέρνες και τα περιοριστικά μέτρα δεν θα εμποδίσουν τους Κύπριους να γιορτάσουν τη Τσικνοπέμπτη, έστω και μεν έναν διαφορετικό τρόπο. Μπορεί φέτος να μην γίνουν τα μεγάλα πάρτι που συνηθίζονταν σε χώρους εργασίας και όχι μόνο, όμως η κατανάλωση κρέατος είναι δεδομένη. 


Χωρίς επιπλέον χαλαρώσεις η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα


Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο 24News, o Κώστας Λειβαδιώτης, Πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών, ο κόσμος ήδη ξεκίνησε να κάνει τις προετοιμασίες για την αυριανή μέρα και σίγουρα θα υπάρξει μεγάλη κατανάλωση.

«Μπορεί να μην γίνουν τα μεγάλα πάρτι των προηγούμενων ετών, αλλά θα γίνουν πιο πολλές παραγγελίες αφού ο κόσμος αναγκαστικά θα ψήσει στο σπίτι του», δήλωσε. Μάλιστα όπως πρόσθεσε, τα μεγάλα κρεοπωλεία εξυπηρετούν από 700-1000 άτομα την  Τετάρτη και τη Τσικνοπέμπτη, με τα κοψίδια σχάρας, μπέϊκον φέτες και παϊδάκια αρνίσια να έχουν την τιμητική τους. 


Τσικνοπέμπτη: Στους δρόμους Αστυνομία και Ε.Φ. - Τι επιτρέπεται


Όσον αφορά την περίοδο του lockdown, φαίνεται πως ευνόησε αρκετούς ιδιοκτήτες κρεοπωλείων, αφού ο κόσμος επιλέγει συχνά να ψήσει στο σπίτι. «Αυτοί που επηρεάστηκαν είναι τα κρεοπωλεία που προμήθευαν εστιατόρια, καθώς και τα τεμαχιστήρια που προμήθευαν τα ξενοδοχεία και το catering,» αναφέρει ο κ. Λειβαδιώτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση