ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οικογενειακή τραγωδία στο Γέρι - Ομολόγησε το φρικτό έγκλημα η 40χρονη (Pic,Vid)

Σκότωσε το παιδί της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/8) στην περιοχή Γερίου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μητέρα σκότωσε το 12χρονο αγοράκι της και στην συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία σε σοβαρή κατάσταση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Mάνα και παιδί φέρονται να εντοπίστηκαν σε λίμνη αίματος μέσα στο διαμέρισμα από τον 52χρονο πατριό του 12χρονου.

Πηγές αναφέρουν ότι ο άτυχος 12χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι με τραύματα σε πολλά σημεία του σώματος του με σοβαρότερο αυτό στο λαιμό που φέρεται να προκλήθηκαν από αιχμηρά αντικείμενα που βρέθηκαν στην σκηνή και συγκεκριμένα όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές μαχαίρι. Η 40χρονη μητέρα του 12χρονου εντοπίστηκε τραυματισμένη στο σαλόνι του διαμερίσματος.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάιλος ανάφερε ότι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, εναντίον της 40χρονης από το Καζακστάν. Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη παραδέχτηκε τη διάπραξη του εγκλήματος. Σημείωσε επίσης ότι η 40χρονη αντιμετώπιζε διάφορα ιατρικά προβλήματα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ έσπευσαν και μέλη της ηγεσίας της Αστυνομίας καθώς και ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάιλος.

Οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλαμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους βρέθηκαν και αυτοί στην σκηνή για εξετάσεις.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η υπηρεσία εκπαιδευτικής ψυχολογίας του Υπουργείου Παιδεία.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται την Παρασκευή λειτουργοί θα είναι διαθέσιμοι από τις 9:00 το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Γερίου για όσους γονείς και παιδιά επιθυμούν να έχουν συμβουλευτική στήριξη για το θέμα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22800750


Παράκληση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook έκανε η βουλευτής του ΔΗΣΥ η Στέλλα Κυριακίδου για την τραγωδία με την δολοφονία του 12χρονου αγοριού από την μητέρα του στο Γέρι.

Η κ. Κυριακίδου ζητά ιδιαίτερη προσοχή στην αναμετάδοση πληροφοριών και περιγραφών που αφορούν το περιστατικό καθώς διαβάσουν παιδιά, συνομήλικοι του θύματος και έφηβοι.

«Πριν βάλουμε τίτλους στην είδηση, πριν μεταδώσουμε αχρείαστες λεπτομέρειες, είναι καλό να έχουμε αυτό κατά νου μας», κατέληξε στην ανάρτηση της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X