ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού οφειλόταν η διακοπή ρεύματος στη Λευκωσία

Αποκαταστάθηκε η βλάβη

Η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος που παρατηρήθηκε στις περιοχές, Λακατάμειας, Ανθούπολης και Αγίους Τριμυθιάς οφειλόταν σε υπερφόρτωση του δικτύου μέσης τάσης και αποκαταστάθηκε πλην της περιοχής του Nicosia Mall στην οποία αναμένεται να αποκατασταθεί επίσης σύντομα, με βάση νεότερη ενημέρωση που είχε το ΚΥΠΕ από την Εκπρόσωπο Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Προηγούμενη ενημέρωση

Η βλάβη στο δίκτυο της ΑΗΚ, που προκάλεσε διακοπή στην ηλεκτροδότηση των περιοχών Λακατάμειας, Ανθούπολης, Αγίων Τριμιθιάς αναμένεται να αποκατασταθεί σε δύο με τρεις ώρες ανέφερε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Η κ. Παπαδοπούλου εξήγησε πως καταβάλλονται προσπάθειες εντοπισμού της αιτίας που προκάλεσε τη διακοπή, προσθέτοντας ότι η ΑΗΚ επικοινωνεί με την Αστυνομία προκειμένου να πληροφορηθεί εάν η αιτία που προκάλεσε τη διακοπή είναι τροχαίο ατύχημα.

Διευκρίνισε περαιτέρω ότι η βλάβη προκλήθηκε σε δίκτυο μέσης τάσης και αυτός είναι ο λόγος που επηρεάζεται μεγάλος αριθμός κατοίκων της περιοχής, προσθέτοντας ότι το γεγονός πως το δίκτυο ηλεκτροδότησης αυτής της περιοχής είναι συνδυασμός εναερίου και υπογείου δυσχεραίνει την προσπάθεια εντοπισμού της βλάβης.

Είπε τέλος πως αν η βλάβη οφείλεται σε τροχαίο αυτή θα επιδιορθωθεί ταχύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X