ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν παραδέχονται τίποτα οκτώ άτομα για τα επεισόδια στη Χλώρακα

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν κυρίως τα αδικήματα της οχλαγωγίας και της παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων

ΚΥΠΕ

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για τα επεισόδια στη Χλώρακα το καλοκαίρι απάντησαν οκτώ άτομα που παρουσιάστηκαν χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν κυρίως τα αδικήματα της οχλαγωγίας και της παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων κατά την περίοδο 31 Αυγούστου με 1η Σεπτεμβρίου.

Το Δικαστήριο όρισε εκ νέου την υπόθεση για τις 24 Ιανουαρίου 2024. Σημειώνεται πως οι όροι που επιβλήθηκαν στα οκτώ άτομα είναι να υπογράψουν εγγύηση ύψους 15.000 ευρώ και να έχουν την υποχρέωση να παρουσιάζονται 3 φορές τον μήνα στο κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Σημειώνεται πως για άλλους τρεις κατηγορούμενους για την ίδια υπόθεση η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 6 Μαρτίου, 2024, στις 11:00, για σκοπούς ακρόασης και απάντησης στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Άλλοι τρεις κατηγορούμενοι απήντησαν μη παραδοχή και η υπόθεση τους επίσης ορίστηκε για τις 6 Μαρτίου, 2024.

Επισημαίνεται πως για τα ίδια επεισόδια ήδη το δικαστήριο επέβαλε ποινές σε άλλα δύο πρόσωπα.

Συγκεκριμένα επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 600 ευρώ στον ένα κατηγορούμενο ηλικίας 19 ετών και στον άλλο, ηλικίας 23 ετών, ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση