ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον χαμό του Λάμπρου - «Χάθηκε ένας ξεχωριστός νέος»

Η ανακοίνωση από το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

24news team

Θλίψη ανά το παγκύπριο έχει προκαλέσει ο χαμός του 28χρονου Λάμπρου Ανδρέου σε νέο θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/12) στα όρια του χωριού Πωμός στην επαρχία Πάφου.

Το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, αναφέρει σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πως ο άτυχος 28χρονος αφήνει πίσω του ένα παιδί, ενώ την ερχόμενη άνοιξη ετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Αυτούσια η ανάρτηση

«Ακαριαίο θάνατο βρήκε o 28χρονος Λάμπρος Ανδρέου που επέβαινε στο όχημα που έπεσε σε χαράδρα ύψους 30-40 μέτρων στην Πάφο. Χάθηκε ένας ξεχωριστός νέος.

Ως ένα πολύ εργατικό και φιλότιμο νέο χαρακτήρισε τον άτυχο Λάμπρο Ανδρέου που «έσβησε» το πρωί σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα ο κοινοτάρχης του Πωμού Ανδρέας Διονυσίου.

Ο άτυχος νέος που εργαζόταν ως συμβασιούχος οπλίτης της Ε.Φ. σε στρατόπεδο της περιοχής βοηθούσε και στην οικογενειακή επιχείρηση ενώ ετοιμαζόταν να παντρευτεί με την σύντροφο του την άνοιξη.

Μαζί είχαν αποκτήσει ένα παιδί το οποίο χάνει σε πολύ τρυφερή ηλικία τον πατέρα του».

Υπενθυμίζεται πως η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 6.30π.μ. σήμερα, σε δασικό δρόμο, στα όρια του χωριού Πωμός. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο, που οδηγούσε 33χρονος και στο οποίο επέβαιναν οι δύο 28χρονοι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα και να προσκρούσει σε δέντρο.

Από τη σύγκρουση ο 28χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι άλλοι δύο επιβάτες του οχήματος. Ο 33χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 28χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Η Τροχαία Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση