ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμαστείτε - Έρχονται...ισχυρά μποφόρ

Βαρεθήκατε... τις βροχές και την παγωνιά; Αυτά μας φέρνει ο καιρός

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή ενώ από το Σάββατο αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 54 εκατοστά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και νότια παράλια, αλλά στα ανατολικά και βόρεια σταδιακά θα καταστεί ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά στα υπήνεμα πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ αργά το απόγευμα, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά τοπικά μέχρι ισχυροί 5 και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και νότια παράλια και ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα ανατολικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους κατά διαστήματα αναμένεται χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και νότια παράλια αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X