ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό το σχολικό δρομολόγιο επανέρχεται από αύριο

Κανονικά από Πέμπτη το σχολικό δρομολόγιο Συλίκου-Λάνεια-Γυμνάσιο Λεμύθου

ΚΥΠΕ

Από το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου, το σχολικό δρομολόγιο που μεταφέρει μαθητές από Συλίκου, Λάνεια και καταλήγει στο Γυμνάσιο Λεμύθου, θα διεξάγεται κανονικά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΜΕΛ, υπενθυμίζοντας ότι και το σχολικό δρομολόγιο από Ασγάτα προς Λύκειο Λινόπετρας, Άγιο Νικόλαο, Άγιο Αθανάσιο και Α’ Τεχνική διεξάγεται επίσης κανονικά.

Στην ανακοίνωση της η ΕΜΕΛ σημειώνει πως στα υπόλοιπα δρομολόγια που διακόπηκαν η διακοπή υπηρεσίας συνεχίζεται και ότι η εταιρεία κάνει ότι είναι αναγκαίο για μείωση της ταλαιπωρίας του μικρού αριθμού μαθητών που επηρεάζονται μέχρι την πλήρη αποκατάσταση όλων των δρομολογίων.

Διευκρινίζεται ότι όλα τα λεωφορεία της ΕΜΕΛ που χρησιμοποιούνται σε τακτικές αστικές και περιφερειακές διαδρομές που εμπίπτουν στην ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων (άνω των 22 θέσεων επιβατών), διαθέτουν σύγχρονα και πιστοποιημένα ευρωπαϊκών προτύπων συστήματα αυτόματης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο χώρο του κινητήρα, πέραν των εγκεκριμένων πυροσβεστήρων εντός των λεωφορείων και όλων των προβλεπόμενων αισθητήρων.

Ως εκ τούτου, δεν επηρεάζονται από τη ρύθμιση του Υπουργείου Μεταφορών και οι τακτικές διαδρομές συνεχίζουν να διεξάγονται κανονικά.

Υπογραμμίζεται ότι, τα εν λόγω λεωφορεία πληρούν όλες τις προδιαγραφές ηλικίας και ασφάλειας που τίθενται μέσω Οδηγιών και Κανονισμών της ΕΕ, έχουν τις απαραίτητες εγκρίσεις τύπου και έχουν περάσει επιτυχώς τους προβλεπόμενους τεχνικούς ελέγχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση