ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απορρίπτει το «υπεξ» τα περί τρομοκρατικής δραστηριότητας Ιράν στα κατεχόμενα

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

Αβάσιμο, κακόβουλο και χωρίς στοιχεία χαρακτηρίζει το «υπεξ» τις αναφορές σε αναρτήσή του πρωθυπουργικού γραφείου του Ισραήλ πως το Ιράν χρησιμοποιεί το έδαφος των κατεχομένων για τρομοκρατικές ενέργειες.

Μετά την πρωινή δήλωση του Ερσίν Τατάρ στην τουρκική κρατική τηλεόραση TRT, το «υπεξ» εξέδωσε το μεσημέρι ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι η ισραηλινή Κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει δηλώσεις που δεν συνάδουν με τα γεγονότα προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή της διεθνούς κοινής γνώμης από τις απάνθρωπες επιθέσεις της στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη και τη σφαγή Παλαιστινίων αμάχων.

«Το τελευταίο παράδειγμα αυτού είναι ο ισχυρισμός του γραφείου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου ότι το Ιράν χρησιμοποιεί τη χώρα μας για τις λεγόμενες τρομοκρατικές του δραστηριότητες. Απορρίπτουμε κατηγορηματικά αυτόν τον αβάσιμο, χωρίς στοιχεία και κακόβουλο ισχυρισμό» προσθέτει.

Υποστηρίζει επίσης ότι ενώ η «νότια Κύπρος» - όπως αναφέρεται η υπό τον έλεγχο της ΚΔ περιοχή – φιλοξενεί την «τρομοκρατική οργάνωση PKK που προβαίνει σε αιματηρές επιθέσεις εναντίων των αδελφών μας στην μητέρα πατρίδα Τουρκία» και «οι Ρώσοι ολιγάρχες ξεπλένουν μαύρο χρήμα», όπως καταγράφεται και σε διεθνείς εκθέσεις, η προσπάθεια της ισραηλινής Κυβέρνησης να στοχοποιήσει το ψευδοκράτος «είναι ξεκάθαρα κακόβουλη».

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ολόκληρο τον κόσμο ότι δεν θα επιτρέψουμε στην τδβκ, μια χώρα ειρήνης και ασφάλειας, να παρασυρθεί σε σκοτεινά και βρώμικα παιχνίδια και ότι θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε αποφασιστικά την ασφάλεια όλων στην χώρα μας», καταλήγει η ανακοίνωση του «υπεξ» αναφερόμενη στο ψευδοκράτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση