ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάτη με οχήματα: Έρχονται νέες συλλήψεις

Συνεχίζονται οι εξετάσεις

24news team

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών στην υπόθεση απάτης με χτυπημένα εισαγόμενα οχήματα στην Κύπρο, για τα οποία δεν αναγραφόταν η πραγματική τους κατάσταση.

Οι ανακριτές που ανέλαβαν την υπόθεση, δουλεύουν πυρετωδώς έτσι ώστε να στήσουν όλα τα κομμάτια του παζλ για το πώς δρούσε το κύκλωμα αλλά και για να εντοπιστούν όσα πρόσωπα εμπλέκονται στην απάτη.

Σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, εντός των επόμενων ημερών ίσως προκύψουν εξελίξεις στην υπόθεση. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε στο 24news, η ίδια αστυνομική πηγή, δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν νέες συλλήψεις για την εν λόγω απάτη.

Θυμίζουμε πώς για τη υπόθεση, είχε συλληφθεί 49χρονη, στις 9 Φεβρουαρίου, ως ύποπτη για αδικήματα που αφορούν πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και απόπειρα εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις ενώ εξασφαλίστηκε μέσω δικαστηρίου τριήμερο διάταγμα προφυλάκισής της.

Σημειώνεται πώς η 49χρονη, προτού αφεθεί ελεύθερη, κατηγορήθηκε γραπτώς.

Η εν λόγω γυναίκα, πήγαινε στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών και παρουσίαζε πλαστά έγραφα.

Συγκεκριμένα έδειχνε έγραφα, τα οποία έλεγαν πώς τα οχήματα ήταν καινούργια χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά για χτύπημα ή κάποιο άλλο πρόβλημα.

Οι Αρχές μετά από έρευνες εντόπισαν συγκεκριμένο αριθμών «ύποπτων» οχημάτων, τα οποία φαίνεται να εισήχθησαν στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Θυμίζουμε πώς σε δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, Ανώτερος λειτουργός του Τμήματος Οδικών Μεταφορών ήταν αυτός που διαπίστωσε τη δράση του κυκλώματος και όπως φαίνεται, εξαιτίας αυτού έγινε στόχος εμπρηστών.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση