ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Στο κελί δύο άτομα για την επίθεση της 66χρονης

Υπό κράτηση δυο πρόσωπα για την επίθεση σε βάρος 66χρονης στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 47χρονου Ε/κ και 49χρονου Ευρωπαίου πολίτη, για την επίθεση και τη ληστεία 66χρονης, την περασμένη Κυριακή στη Λεμεσό.

Οι δυο συνελήφθησαν χθες στη βάση μαρτυρίας, ενώ από χθες τελεί επίσης υπό 8ήμερη κράτηση 46χρονος Ε/κ, με την Αστυνομία να θεωρεί την υπόθεση ως εξιχνιασθείσα.

Υπενθυμίζεται ότι δυο πρόσωπα επιτέθηκαν στην 66χρονη μόλις εξήλθε του διαμερίσματος της και αφού την κτύπησαν στο κεφάλι και την φίμωσαν, απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και χρήματα και εγκατέλειψαν τη σκηνή, με όχημα στο οποίο τους ανέμενε τρίτο πρόσωπο.

Η 66χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με κάταγμα κρανίου και η κατάσταση της, αν και σοβαρή, παρουσιάζει βελτίωση.

Σε μια άλλη εξέλιξη, υπό επταήμερη κράτηση τέθηκε σήμερα 57χρονος Ε/κ, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με επίθεση και ληστεία 68χρονης, που διαπράχθηκε χθες βράδυ.

Η γυναίκα κτυπήθηκε και έπεσε στο έδαφος από άγνωστο πρόσωπο ενώ επέστρεφε πεζή από την εργασία της στην οικία της, με τον δράστη ν’ αποσπά το πορτοφόλι που κρατούσε.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι ο δράστης επιβιβάστηκε στη θέση του συνοδηγού μονοκάμπινου οχήματος, χρώματος γαλάζιου, το οποίο τον ανέμενε σε κοντινή απόσταση.

Από περαιτέρω εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 57χρονου, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα και το πρωί τέθηκε υπό επταήμερη προσωποκράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Η 68χρονη πήρε εξιτήριο το πρωί από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου είχε μεταφερθεί, αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών σε εκδορές που έφερε στα χέρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X