ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο δεκάλογος μιας απατημένης

Πώς μπορείτε να καταλάβετε πως ο σύντροφός σας σάς απατάει;

Πώς μπορείτε να καταλάβετε πως ο σύντροφός σας σάς απατάει; Τα σημάδια είναι πιο ξεκάθαρα από μια γυναίκα η οποία την βίωσε...

1. Αποφεύγει να δει τους φίλους και την οικογένειά σας, με τους οποίους μέχρι πρόσφατα διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις. Ο λόγος είναι γιατί ντρέπεται να τους αντικρίζει, αφού σας απατά. Αυτό δεν σημαίνει ότι το έχει μετανιώσει, αλλά γιατί του απέμεινε και λίγη αξιοπρέπεια.

2. Γκρινιάζει διαρκώς: Ό,τι κάνετε τον ενοχλεί και για καθετί βρίσκει αφορμή για να γκρινιάξει. Αυτό σύμφωνα με τους ψυχολόγους είναι ένδειξη της υποσυνείδητης προσπάθειας που καταβάλλει για να δικαιολογήσει στον εαυτό του τις πράξεις του.

3. Μειωμένο ενδιαφέρον: Η γνώμη σας δεν μετράει για εκείνον όσο παλαιότερα. Δεν αντιλαμβάνεται ότι κάτι σας απασχολεί και αδιαφορεί για τα καθημερινά σας προβλήματα.

4. Το κινητό του έχει γίνει προέκταση του χεριού του: Δεν το αφήνει ποτέ, απεναντίας συνεχώς το κοιτάει και χαμογελά. Όταν κτυπάει απομακρύνεται για να μιλήσει και συμπεριφέρεται παράξενα, ενώ το βράδυ το σβήνει.

5. Δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα του: Ποτέ δεν ήταν τόσο σχολαστικός με την εξωτερική του εμφάνιση.

6. Αποφεύγει να απαντά στις ερωτήσεις σας σχετικά με την ημέρα του, ή σας απαντάει μονολεκτικά για να αποφύγει τη συζήτηση.

Δείτε την συνέχεια στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Health: Τελευταία Ενημέρωση

X