Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 20’
Χρόνος ψησίματος: 40΄
Υλικά
Για τη σάλτσα
1 κουταλιά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
80 γρ. κόκκινο κρασί
1 συσκευασία ντομάτα στον τρίφτη
1 κύβος βοδινού ζωμού KNORR
1/2 φλιτζάνι νερό
Αλάτι-πιπέρι
Για τα κεφτεδάκια
500 γρ. χοιρινό κιμά
1 αβγό
40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
50 γρ. αλεσμένη φρυγανιά
Αλάτι-πιπέρι
Ρύζι KNORR για να σερβίρουμε
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com