ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνταγή - Κεφτεδάκια με κιμά και παρμεζάνα σε σος ντομάτα και ρύζι

Δοκίμασε το και εντυπωσίασε

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 20’
Χρόνος ψησίματος: 40΄

Υλικά
Για τη σάλτσα
1 κουταλιά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
80 γρ. κόκκινο κρασί
1 συσκευασία ντομάτα στον τρίφτη
1 κύβος βοδινού ζωμού KNORR
1/2 φλιτζάνι νερό
Αλάτι-πιπέρι

Για τα κεφτεδάκια
500 γρ. χοιρινό κιμά
1 αβγό
40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
50 γρ. αλεσμένη φρυγανιά
Αλάτι-πιπέρι

Ρύζι KNORR για να σερβίρουμε

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X