Μία ρετρό αλλά πολύ νόστιμη σαλάτα, που μπορεί να φαγωθεί και σαν ένα κυρίως γεύμα.
Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο
Χρόνος ετοιμασία: 15΄
Για 1 σαλάτα αρκετή για 2 άτομα
Υλικά
3 ποτήρια φύλλα μαρούλι κυπριακό κομμένα σε χοντρά κομμάτια
1 τόνος σε λάδι στραγγισμένος
1 ποτήρι φρέσκα φασολάκια
½ πιπεριά Φλωρίνης
1 κουταλιά κάππαρη
200 γρ. μικρές πατάτες ψημένες στον ατμό μέχρι να μαλακώσουν
5 πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
1 αβγό βραστό κομμένο σε τέταρτα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 κουταλιές φρέσκος χυμός λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com