Υλικά για 6 fish cakes (3 μερίδες):
½ συσκευασία έτοιμο πουρέ ΚNORR φτιαγμένο ακολουθώντας τις οδηγίες συσκευασίας
140 γρ. φιλέτο σολομού, χωρίς δέρμα και χωρίς κόκκαλα
1 κουταλιά ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανό
1 μεγάλο αβγό, στο οποίο διαλύουμε ½ ζωμό λαχανικών KNORR
Το ξύσμα φλούδας από 1/2 λεμόνι
Αλάτι-πιπέρι
Αλεύρι
40 γρ. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το ντιπ:
70 γρ. ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
100 γρ. γιαούρτι
½ συσκευασία σούπα λαχανικών KNORR
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com