Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 13’
Για 2 μερίδες
Υλικά:
1 μέτριο φιλέτο ψαριού, χωρίς κόκκαλα και δέρμα για να έχουμε 2 φιλέτα
100 γρ. τραχανά μαγειρεμένο σε 500 ml νερό και ½ κύβο ζωμό κότας
2 ποτήρια φύλλα κέιλ
1 ποτήρι λάχανο ψιλοκομμένο
100 γρ. τριμμένο χαλούμι
40 γρ. αλεσμένη φρυγανιά
2 κουταλάκια ελαιόλαδο
2 κουταλάκια πάστα ελιάς
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com