ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαββατόβραδο στο χωριό με τζάκι

Δείτε τι προτείνει το wiz-guide

Wiz Guide

Τι πιο όμορφο από το να περνάς το Σαββατόβραδό σου σε ένα γραφικό χωριό, απολαμβάνοντας μεζέδες και ζιβανία με φόντο το τζάκι που σιγοκαίει...

Το WiZ σάς προτείνει 6 ταβερνάκια για να αφεθείτε στην θαλπωρή του τζακιού.

Ποταμός
Καμπί, επ. Λευκωσίας
22643315

Εξοχική ταβέρνα με αυθεντική ταυτότητα στο Καμπί του Φαρμακά, δίπλα στον ποταμό. Μια οικογενειακή υπόθεση με τον Σωτήρη Γιασεμή να διατηρεί όλη την εικόνα της υπαίθρου, κλασικές νόστιμες συνταγές της παραδοσιακής κουζίνας από τα χέρια της μητέρας του Μηλίτσας, με καλές πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς, μεζέδες σχάρας, οφτό που γλιστράει από το κόκκαλο, καλοψημένη σούβλα, πατάτες λουκούμι. Best seller οι εξαιρετικοί ανθοί. Φρέσκα χορταρικά από το δικό τους περιβόλι, τα πρωινά με κυπριακό brunch και σπιτικές μαρμελάδες. Στον ζεστό του χώρο απολαμβάνεις κατά τους χειμερινούς μήνες την ζεστασιά του τζακιού.


Συμπόσιο
Προδρόμου 61, Πελένδρι, επαρ. Λεμεσού
Τηλ. 99404348

Αληθινή κυπριακή κουζίνα με νόστιμους κλασικούς μεζέδες και μαγειρευτά, σε ένα όμορφα αναπαλαιωμένο σπίτι που θυμίζει παλιές εποχές. Δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες, με ντόπια κρέατα και κοτόπουλα δικής τους εκτροφής, άγρια χόρτα εποχής, μανιτάρια στην σχάρα ή ξιδάτα και χειροποίητο ψωμί σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Φιλικό σε χορτοφάγους, με καλές τιμές.

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση