ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπρόκολο κατσαρόλας με μοσχάρι και δυόσμο

Ένα «μελωμένο πιάτο» με μπρόκολο, μοσχάρι και τζίντζερ γευστικό και υγιεινό

Gastronomos

Ένα «μελωμένο πιάτο» με μπρόκολο, μοσχάρι και τζίντζερ γευστικό και υγιεινό

Υλικά

τα μπουκετάκια από 2 μέτρια μπρόκολα
800 γρ. μοσχάρι από ελιά, κομμένο σε κύβους 1,5-2 εκ.
500 γρ. ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε κύβους 1,5 εκ.
200 ml κρασί λευκό, ξηρό
1 ½ κουτ. σούπας φύλλα δυόσμου, χοντροκομμένα
περίπου 1 λίτρο ζωμός κότας ή ζεστό νερό
1 κουτ. γλυκού τζίντζερ, σε σκόνη
2 δαφνόφυλλα
2 ολόκληρα καρδάμωμα (γνωστά και ως κακουλέ, σε καλά μπαχαράδικα)
2 κουτ. σούπας αμύγδαλα φιλέ (προαιρετικά), καβουρντισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία
80 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση