ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λαδεροί κολοκυθοανθοί με φρέσκα μανιτάρια

Φίνο καλοκαιρινό λαδερό αυτοί οι κολοκυθοανθοί με φρέσκα μανιτάρια

Gastronomos

Φίνο καλοκαιρινό λαδερό αυτοί οι κολοκυθοανθοί με φρέσκα μανιτάρια. Για να ενισχύσουμε τη γεύση του φαγητού, προσθέτουμε 30 γρ. ξερές κανθαρέλες ή άλλα άγρια μανιτάρια του δάσους.

Υλικά

500 γρ. φρέσκες κανθαρέλες (ή πλευρώτους μαζί με 30 γρ. ξερές κανθαρέλες ή άλλα ξερά άγρια μανιτάρια, μουλιασμένα σε νερό για 30 λεπτά και στραγγισμένα)
8 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κιλό κολοκυθοανθοί (τους παραγγέλνουμε στον μανάβη μας)
200 ml λευκό, ξηρό κρασί
300 ml ζωμός κοτόπουλου ή νερό
1/2 μάτσο άνηθος, ψιλοκομμένος
150 ml ελαιόλαδο
αλάτι, κόκκινο καυτερό πιπέρι

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στον Gastronomos

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση