ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοτόπουλο με φασολάκια

Το μπόλικο ελαιόλαδο είναι το μυστικό σε αυτή τη συνταγή

Gastronomos

Το μπόλικο ελαιόλαδο είναι το μυστικό σε αυτή τη συνταγή, με το οποίο σιγομαγειρεύονται τα υλικά και γίνονται τρυφερά και ολόγλυκα. Ο σεφ προτείνει να μεταφέρουμε το φαγητό στα πιάτα με τρυπητή κουτάλα, ώστε να στραγγίξουμε το πολύ λάδι και να ραντίσουμε κάθε μερίδα με λίγο ωμό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Υλικά

1 μέτριο κοτόπουλο, κομμένο σε 6 μερίδες
1 κιλό φασολάκια, καθαρισμένα
500 γρ. ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες (μαζί με το ζουμί τους)
300 γρ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, καθαρισμένη
1/2 μάτσο δυόσμος, ψιλοκομμένος
200 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στον gastronomo

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Η συνταγή για το αγαπημένο γλυκόπικρο απεριτίφ που είναι αιωνόβιο πια – πιστεύεται ότι φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία ...
 |  FOOD & DRINK
Vegan Fam Flavours 2023

Vegan Fam Flavours 2023

Όλες οι πληροφορίες για το πρώτο vegan street food festival της Κύπρου
Δελτίο Τύπου
 |  FOOD & DRINK