ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα ultra-premium κυπριακό gin από ένα εργαστήρι στο Στρουμπί

Το Siren Gin μπορείτε να το βρείτε στα καλά μπαρ και εστιατόρια της Πάφου, σε επιλεγμένες κάβες και σύντομα στο online shop που ετοιμάζεται

Wiz Guide

Μετά από τέσσερα χρόνια πειραματισμού και έρευνας ο Πάρης Παναγιώτου άνοιξε τα... αυτιά στις Σειρήνες και από το εργαστήρι του στο Στρουμπί της επαρχίας Πάφου κατάφερε να δημιουργήσει ένα ultra-premium κυπριακό gin.

Από ένα περβόλι στο χωριό, ο 37χρονος βέρος Παφίτης Πάρης Παναγιώτου, με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εστίασης, κατάφερε να εγκλωβίσει τη Μεσόγειο σε ένα πολύ όμορφο μπουκάλι. Στο Siren Gin, όπως ονομάζεται το προϊόν του, μπορείς να εντοπίσεις τα αρώματα και τις μυρωδιές της μεσογειακής φύσης. Συγκεκριμένα, εκτός Juniper berries, Angelica root, Oris root και Coriander seeds, που ως γνωστό αποτελούν τα βασικά συστατικά της απόσταξης του gin, ο Πάρης χρησιμοποίησε επίσης διάφορα πιστοποιημένα οργανικά βότανα από Κύπριους αγρότες, όπως αλουίζα, βασιλικό, θυμάρι, μπουμπούκια τριαντάφυλλου, φύλλα ελιάς, αλλά και φλούδα πορτοκαλιού και λεμονιού, καταφέρνοντας να βγάλει ένα εξαιρετικό γευστικό και αρωματικό αποτέλεσμα. 

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση