ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέκα trendy νέα στέκια που πρέπει να ανακαλύψεις μέσα στις γιορτές

Οι προτάσεις του Wizguide

Wiz Guide

Τώρα που οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί και οι ώρες μας δεν είναι γεμάτες με υποχρεώσεις, επαγγελματικές και άλλες, η ευκαιρία να ανακαλύψουμε όλα τα νέα στέκια του τελευταίου διαστήματος είναι τεράστια.

Μαζέψαμε σε μια λίστα δέκα από τις πιο ηχηρές νέες αφίξεις των πρώτων μηνών του 2023 και σας δίνουμε δέκα πολύ καλές αφορμές για έξοδο μετά φαγητού ή/και ποτού.

Noma

All day lounge στη μαρίνα στο Λατσί, το οποίο από το πρωί (ως τις 16.00) προσφέρει ένα πλούσιο brunch, καφέ, healthy επιλογές όπως bowls, αλλά και γλυκά και ποτά, ενώ το απόγευμα εκτός από τα κοκτέιλ και τον καφέ, από την κουζίνα βγαίνουν αποκλειστικά κάποια platters αλλαντικών, τυριών και φρούτων, μαζί με τα signature γλυκά -τάρτα λεμονιού, Ferrero Rocher brownies κλπ.

Τηλ. 26600031

Chrysakama beach block 11, Λατσί, Πόλις Χρυσοχούς, Πάφος

Δ-Κ 9.00-00.00

Bar M

Κοσμοπολίτικο αλλά όχι επιτηδευμένο, με μοντέρνα αισθητική, ήρθε για να αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο ως μπαρ αλλά ως γενικότερη εμπειρία. Το Bar M προσφέρει δυνατές γευστικές εμπειρίες, μέσω ενός προσεγμένου cocktail menu, ενός πολύ ενημερωμένου wine list και ενός εκλεπτυσμένου μενού για το φαγητό δια χειρός του γνωστού Έλληνα σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Τηλ. 99091620

Minthis Resort, Τσάδα, Πάφος

ΤΡ 12.00-02.00, ΤΕΤ 12.00-17.00, ΠΕΜ-Κ 12.00-01.00

Διαβάστε τη συνέχει στο Wizguide

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X