ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 προτάσεις για ένα αξέχαστο εορταστικό Σαββατοκύριακο

Για ένα άκρως εορταστικό Σαββατοκύριακο

Wiz Guide

Ένα άκρως εορταστικό Σαββατοκύριακο είναι εδώ και γιορτάζουμε την εκπνοή του παλιού χρόνου και την υποδοχή του νέου, με καλή διάθεση και 9 μοναδικές προτάσεις για έξοδο.

MOYΣΙΚΗ

Μίλτος Πασχαλίδης στο Downtown Live

Με αποσκευές τα τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας και με άκρως εορταστική διάθεση ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται στο Downtown Live για μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός και αυθόρμητος και κυρίως χαρισματικός τραγουδοποιός με 27 χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Η συναυλία στο Downtown θα έχει όλα αυτά που χαρακτηρίζουν πια τις συναυλίες του Μίλτου: δυναμισμό, συγκίνηση και αυθορμητισμό!

Ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο: €15

Info
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
DownTown Live, 22.00
Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Στρόβολος
Εισιτήρια από €15
Προπώληση www.soldoutticketbox.com

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου Γιώργος Παπαδόπουλος στο Notes Live

O Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνουν στην σκηνή του Notes Live στην Λεμεσό και χαρίζουν στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Συμμετέχουν: Kianna | Χριστίνα Κυριάκου
Special Guests τα Σάββατα: ΟΝΕ
Special Guest τις Κυριακές: ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Info
Σαββατο 31 Δεκεμβρίου 2022 - Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2022
Notes Live, 23.00 (Κυρ. 21.00)
Οδός Ελευθερίας 5
Λεμεσός
Kρατήσεις 25344344

ΘΕΑΤΡΟ

«Το Πάρτι με τα Αγόρια» στο Θέατρο Δέντρο»

 

H Alpha Square ανεβάζει σε πανελλήνια πρώτη ένα έργο που πρωτοπόρησε στην απεικόνιση γκέι ζωών επί σκηνής. Το θεατρικό “The Boys in the Band” του Μαρτ Κρόουλι ανέβηκε για πρώτη φορά το 1968 και αποτύπωσε τις συνταρακτικές φωνές μιας παρέας γκέι αντρών στην Νέα Υόρκη, λίγο πριν την ιστορική εξέγερση στο Στόουνγουολ και τον ευρύτερο ακτιβισμό που ακολούθησε.

Το έργο ανέβηκε ξανά το 2018 στο Broadway, στην 50η του επέτειο, με ένα θίασο από εννέα ανοιχτά γκέι ηθοποιούς, τονίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο την εξέλιξη στην Αμερική στον τομέα της αποδοχής. Η παράσταση κέρδισε το Βραβείο Τόνι. Ένα χρόνο μετά, ακολούθησε η κινηματογραφική του εκδοχή, με τους ίδιους ηθοποιούς, στο Netflix.

Ιnfo
Πέμπτη 29– Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
Θέατρο Δέντρο, 20.30 Κυρ. 18.30
Ενότητος 44, Παλουριώτισσα
Εισιτήρια €12/ €15
tickethour.com.cy / 7777 7040 / ACS Courier

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X