ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

13+1 ιδέες για ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο

Δείτε τις προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και έχουμε δεκάδες λόγους να βγούμε και να περάσουμε όμορφα! Το Wiz σας προτείνει τους καλύτερους. 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέγκυ Ζήνα- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στις Notes

Οι Notes Live ξεχωρίζουν για τους καλλιτέχνες που φιλοξενούν, για το πλούσιο πρόγραμμά τους και για τις ανεπανάληπτες βραδιές που χαρίζουν στο κοινό.

Λίγο πριν καλοκαιριάσει η μοναδική Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει στις Notes Live στην Λεμεσό για τα Σαββατόβραδα του Μαΐου

Η Πέγκυ Ζήνα έρχεται κατευθείαν από την καρδιά της Αθήνας με όλο το μουσικό της επιτελείο με σκοπό να απογειώσει τα Σαββατόβραδα μας παρέα με τον Κωνσταντίνο Χειστοφόρου.

Info
Σάββατο 20 Μαΐου 2023
Notes Live, 23.00
Οδός Ελευθερίας 5
Λεμεσός
Πληροφορίες 25344344

Αφιέρωμα στον Ennio Morricone στο Παττίχειο Λεμεσού

Οι πασίγνωστες μελωδίες του μεγάλου Ιταλού Μαέστρου Ennio Morricone για ταινίες όπως «Σινεμά ο Παράδεισος», «Η Αποστολή», «Για μια χούφτα δολάρια», «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος», «Κάποτε στη Δύση», «Σάκκο και Βαντζέτι», «Κάποτε στην Αμερική» και πολλών ακόμα, πρωταγωνιστούν στη μουσική παράσταση του Ensemble LE MUSE από την Ιταλία που έρχεται στην Κύπρο για δύο συναυλίες στις 20 και 21 Μαΐου.

Ταυτόχρονα με την ερμηνεία των πιο γνωστών soundtracks στην ιστορία του κινηματογράφου, θα προβάλλονται τα αντίστοιχα κινηματογραφικά στιγμιότυπα, συνοδευόμενα από την αφήγηση για τη ζωή και το έργο του Ennio Morricone δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

O Ennio Morricone, ο Ιταλός συνθέτης, ενορχηστρωτής, μαέστρος και τρομπετίστας που μάγεψε με τη μουσική του το παγκόσμιο, κατά τη διάρκεια της καριέρας του κέρδισε δύο Όscar, τρία βραβεία Grammy, τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, έξι Bafta, δέκα David di Donatello, έντεκα Nastri d'Argento, δύο βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου – Χρυσός Λέων και Βραβείο Μουσικής Polar – ενώ έχουν πουληθεί παγκοσμίως περισσότεροι από 70 εκατομμύρια δίσκοι του. Οι συνθέσεις του έχουν συναρπάσει ολόκληρες γενιές και καλύπτουν διάφορα μουσικά είδη, καθιστώντας τον, τον πιο σημαντικό συνθέτη soundtrack όλων των εποχών.

Info
Σάββατο 20 Μαΐου 2023
Παττίχειο Λεμεσού, 20.30
Αγίας Ζώνης 4 Λεμεσός
Πληροφορίες 25377277

Κυριακή 21 Μαΐου 2023
Θέατρο Στροβόλου, 20.30
Στροβόλου 100
Εισιτήρια Soldoutticketbox

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X