ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέρα Αυτοκίνησης Unicars: Η δική σου μέρα!

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Μέρα Αυτοκίνησης Unicars πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις του αυτοκινήτου να απολαύσουν τη δική τους μέρα, αλλά και να αποκτήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους με ειδικές τιμές και προσφορές μόνο για εκείνη τη μέρα.

Στο δημοφιλές αυτοκινητιστικό event της Unicars, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου, στον εκθεσιακό χώρο του Audi Terminal στη Λευκωσία, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα της Volkswagen, Audi, Seat και Skoda, αλλά και να περάσουν ευχάριστα την ημέρα τους παρέα με τις οικογένειές τους, απολαμβάνοντας μια ποικιλία δραστηριοτήτων και εκπλήξεων. Απολαυστικά σνακ, μουσική, ποτό, ποδόσφαιρο και ζωγραφική για τους μικρούς φίλους, αλλά και συμβουλές οδήγησης από τον Οργανισμό Reaction, ήταν μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που έλαβαν χώρα στη «Μέρα Αυτοκίνησης Unicars», πέρα από τις μοναδικές τιμές και προσφορές σε όλα τα δημοφιλή μοντέλα των αυτοκινήτων που εκπροσωπεί η εταιρεία.  

Παράλληλα με τις δραστηριότητες, οι επισκέπτες της «Μέρας Αυτοκίνησης» ενίσχυσαν το φιλανθρωπικό έργο της Unicars, αφού με κάθε test drive, η εταιρεία πρόσφερε το ποσό των €5 στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα όνειρο, μια ευχή». Τέλος, όσοι από τους επισκέπτες απέκτησαν το νέο τους αυτοκίνητο εκείνη τη μέρα, έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό με έπαθλο ένα συναρπαστικό ταξίδι για δύο στη Βέρνη της Ελβετίας, για να παρακολουθήσει με την παρέα του από κοντά έναν μοναδικό αγώνα της Formula E.

Αναγνωρίζοντας ότι κάθε άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να οδηγεί τη δική του ιστορία με το αυτοκίνητο των ονείρων του, η Unicars θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους όσοι απέκτησαν το αυτοκίνητο της επιθυμίας τους κατά τη διάρκεια της «Μέρας Αυτοκίνησης Unicars» καλοτάξιδα και ασφαλή χιλιόμετρα!

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Από τις αρχές του 2020 και μέχρι τα μέσα του 2021 η Audi θα παρουσιάσει 7 διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος του νέου A3
 |  AUTO
H Porsche Panamera της TopCar!

H Porsche Panamera της TopCar!

Για όσους θέλουν ακόμα περισσότερα από όσα προσφέρει η Porsche Panamera, η TopCar έχει κάτι να προτείνει
 |  AUTO
X