ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αντίδραση του Βολφ όταν άκουσε πως ο Χάμιλτον παέι στη Ferrari

Οι δηλώσεις του επικεφαλή της ομάδας της Mercedes μετά την «βόμβα»

Ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, παραδέχθηκε με σημερινές δηλώσεις του ότι η μετακίνηση-«βόμβα» του Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari από το 2025 ήρθε σαν σοκ, όταν ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής ανακοίνωσε τα νέα στον Αυστριακό ενώ έτρωγαν πρωινό. Η είδηση που συντάραξε τον κόσμο της Formula 1 ανακοινώθηκε και από τις δύο ομάδες χθες (1/2), μια ημέρα αφότου ο 39χρονος Βρετανός ενημέρωσε τον Βολφ για την απόφασή του.

Υπογράμμισε ότι ο Χάμιλτον πήγε στο σπίτι του στην Οξφόρδη και του είπε ότι χρειαζόταν μια νέα πρόκληση. «Μου είπε ότι έχει αποφασίσει να 'τρέξει' για τη Ferrari το 2025. Και αυτό ήταν βασικά. Είχαμε μια καλή ώρα συνομιλίας. Το πώς μου το έβαλε σε ένα πλαίσιο είναι απολύτως κατανοητό... ότι έψαχνε για ένα διαφορετικό περιβάλλον και πως αυτή ήταν ίσως η τελευταία πιθανότητα να κάνει κάτι άλλο.

Είμαστε μεγάλα παιδιά. Ξέραμε ότι υπογράφοντας ένα βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο θα μπορούσε να είναι επωφελές και για τις δύο πλευρές. Δεν μπορούσαμε να δεσμευτούμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και εκείνος πήρε την επιλογή να αποχωρήσει. Σεβόμαστε απόλυτα ότι μπορείς να αλλάξεις γνώμη σε διαφορετικές περιστάσεις».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sky Sports F1 (@skysportsf1)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X