ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στήνουν διευθυντήριο οι Χριστοδουλιδικοί - Προεκλογική εκστρατεία του Κ. Τραπεζίτη

Μπαράζ διορισμών σε Υφ. Μετανάστευσης – Διοικητή Κ.Τ - Χρηματοοικονομικό επίτροπο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ…

• ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ το οποίο θα υποβοηθήσει στην στήριξη της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας, συνέστησαν αρκετοί φίλοι - υποστηρικτές του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, αφού διαπιστώνουν ότι ο αγαπημένος τους τυγχάνει σκληρής κριτικής – ενίοτε όπως διατείνονται και ΑΔΙΚΗ - ενώ τα συγκυβερνώντα κόμματα, αποχαυνωμένα και έμπλεα εσωκομματικών προβλημάτων δεν μπορούν να του παρέχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία. Ακόμη η διαπίστωση, την οριοθέτησε πλειστάκις το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής του ΔΗΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ - σύμφωνα με την οποία το κονκλάβιο του Προεδρικού δεν έχει τις κατάλληλες εμπειρίες-γνώσεις, ταλέντο, αλλά και πολιτικές προσεγγίσεις - παραστάσεις, αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα, που οι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΙ επιδιώκουν να καλύψουν με την δική τους παρουσία στον περίγυρο και ενίοτε στο Προεδρικό γραφείο.

• Προφανώς η πολιτική είναι ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΘΛΗΜΑ και για να διακριθείς χρειάζεται ταλέντο και σκληρή δουλειά, κάτι που αποδείχτηκε ότι δεν διαθέτουν αρκετοί εκ των συμμετεχόντων στην ομάδα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Το εν λόγω κενό επιθυμούν να καλύψουν οι απαρτίζοντες το διευθυντήριο, και προς τούτο ήδη είχαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς κατάθεση θέσεων - εισηγήσεων. Προηγήθηκε η σύναξη των Χριστοδουλιδικών προ δεκαπενθημέρου που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΒΙΛΙΟΝ στην Λευκωσία (δεν μάθαμε αν κάποιος ερμήνευσε στίχους από το άσμα του τιτανοτεράστιου ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΟΥΝΥΣΙΟΥ «βρέχει φωτιά στην στράτα μου/ φωτιά που μ’ έχει κάψει», αφού προηγήθηκε σχετικό κάλεσμα σε επιλεγμένους υποστηρικτές του Προέδρου της Δημοκρατίας, που διακρίθηκαν με την δράση τους κατά την προεκλογική περίοδο των προεδρικών εκλογών…

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΡΥ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΙΚΧΡΙ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

• Στην εν λόγω σύναξη και αφού έβγαλαν τα εσώψυχα τους και ακολούθησαν την δοκιμασμένη ψυχιατρική μέθοδο «για όλα φταίνε οι άλλοι, τα φαντάσματα που μας κυνηγούν και οι πουλημένοι δημοσιογράφοι», αποφάσισαν να δράσουν, συστήνοντας ομάδα κρούσης που θα αποτελεί το ΔΟΡΥ και την ΑΣΠΙΔΑ του ΝικΧρι ακολουθώντας συγκεκριμένη τακτική. Στο κρυφό Χριστοδουλιδικό σχολειό, αποφασίστηκε όπως θα γίνονται παρεμβάσεις μέσω του Προεδρικού κονκλαβίου σε μείζονα θέματα που απασχολούν την Κυβέρνηση και για τα οποία τα συγκυβερνώντα κόμματα ( ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ-ΕΔΕΚ), δεν παρέχουν αφειδώλευτη στήριξη στο Προεδρικό. Ακόμη σε τακτική βάση θα συναντώνται με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, έτσι ώστε να υπάρχει περαιτέρω συντονισμός και δράση και με νουθεσίες - απόψεις και θέσεις να αποφεύγονται σφάλματα και διολισθήσεις Υπουργών.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΙ Η ΝΕΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ-Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ-ΦΥΓΕ προς ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ-ΕΔΕΚ

• Όπως προαναφέραμε μετά τον ανασχηματισμό η νέα τάξη που θα είναι κυρίαρχη στο πολιτικό σκηνικό θα είναι οι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΙ και θα διορίζονται όσοι δηλώνουν ΠΙΣΤΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ στον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και φυσικά και στην ΦΙΛΙΠΠΑ, που δημιούργησε την δική της υπουργική ομάδα… Οι απευθείας επαφές με τους Υπουργούς από το Διευθυντήριο Χριστοδουλιδικών, ιδιαίτερα για την ζωογόνο ενασχόληση των περιστοιχισθέντων στην εξουσία, το ΡΟΥΣΦΕΤΙ, θα είναι μια εκ των δράσεων τους, αφού πλέον θα τακτοποιούν τους ημέτερους, δημιουργώντας το νέο ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ. Α, και θα καθιερωθεί ως ΥΜΝΟΣ για το Προεδρικό, που θα το ερμηνεύει η χορωδία που συνέστησε η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΚΗ και θα συμμετέχουν ο Λετυμπιώτης, ο Βίκτωρας και ο Πάμπος Χ. το άσμα του αξεπέραστου ΠΑΝΟΥ ΓΑΒΑΛΑ, που αναφέρει στους στίχους «κάθε μέρα μου γκρινιάζεις / ότι σε παραμελώ / αφού σ’ το χω αποδείξει. μόνο εσένα αγαπώ / ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΦΥΓΕ / άμα θες να κλάψεις κλάψε / μα γκρινιάζεις μόνο πάψε/ δεν μπορώ να τα’ ανεχτώ». Εντάξει, ολίγο τι χωριατέξ - λαϊκό άσμα για τους κατοικοεδρεύοντες στο Προεδρικό, αλλά θα το αφιερώνουν εξαιρετικά σε ΠΡΙΓΚΙΠΑ-ΚΑΡΟΓΙΑΝ- ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ και τους βουλευτές τους.

ΟΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΚΤ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΝΔΙΟΡΙΣΜΟ ΗΡΟΔΟΤΟΥ

• Είπαμε να κάνει προεκλογική εκστρατεία ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, αλλά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Τόσο είναι το άγχος του για να επαναδιοριστεί, που το παιδί θα κάνει τελικά ρυτίδες. Α, πα, πα. Κατέβασε στο Κυπριστάν όλα τα μέλη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) για να πείσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι είναι ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ για την θέση. Μέχρι τον Μάιο που θα γίνει ο διορισμός του νέου Κ. Τραπεζίτη, ο Κώτσιος του Ρωτή μπορεί και να μας υποσχεθεί ότι η ΕΚΤ θα μεταφέρει την έδρα της, από την κρύα Φραγκφούρτη στην ηλιόλουστη Κύπρο για να κάνει και τις σχετικές ηλιοθεραπείες η ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ. Έσχατος εκ των κροκόδειλων της ΕΚΤ  ε, ναι αυτοί δεν αποφασίζουν για τις οικονομίες των χωρών-μελών της Ε.Ε και υπακούουν σαν καλά μαθητούθκια οι Υπ. Οικονομικών και οι Κυβερνήσεις;) είναι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας ΓΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ.

ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΕ Υ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ- Κ.ΤΡΑΠΕΖΑ-ΧΡΗΜΑΤΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

• Βρε συ Κώτσιο μπας και πάρει ανάποδες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και τον πιάσει το Γεροσχηπιώτικο του και δεν σε διορίσει γιατί του βάζεις πίεση; Δεν έμαθες ότι ενίοτε η συνεχής επιμονή οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα γιατί μπορεί και να το εκλάβει ο ΝικΧρι ως προσπάθεια ΕΠΙΒΟΛΗΣ. Οπόταν, να επισημάνουμε ότι πέραν από τον Κ. Ηροδότου που διατηρεί ελπίδες επαναδιορισμού για να συνεχίσει την δράση του στην λίμνη των κροκόδειλων, υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν είναι ο πρώην Τραπεζίτης ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ και ο εξ απορρήτων του ΝικΧρι και εμπνευστής του προεκλογικού του προγράμματος περί οικονομίας, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

• Ακόμη επίκειται και διορισμός στην θέση του ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ – το νομοσχέδιο ψηφίστηκε σε νόμο στην χθεσινή συνεδρία της Βουλής, με πρώτο φαβορί τον ακαδημαϊκό-σύμβουλο του ΝικΧρι για θέματα πολιτικής προστασίας, ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΟΥΣΤΡΑ, ενώ υποψήφιος είναι και ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, επικεφαλής του γραφείου μετανάστευσης στο ΥΠΕΣ. Ο διορισμός θα γίνει οσονούπω, μάλλον την ερχόμενη βδομάδα, αφού θα πρέπει πρώτα δημοσιευτεί ο νόμος στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας, ενώ όπως αναφέραμε και χθες ο Υπουργός Εσωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ άμα τη παράδοση του χαρτοφυλακίου στον Υφ. Μετανάστευσης, θα είναι ο ευτυχέστερος των πολιτικών και θα αρχίσει στην παραγωγή έργου…

• Εκκρεμεί και ο διορισμός στην θέση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, όπου ο μέγας ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ έβαλε τον πήχη ψηλά και δύσκολα μπορεί κάποιος να τον ξεπεράσει. Υποψήφια για την θέση είναι η μέχρι πρότινος Βοηθός του ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, αν και στο Προεδρικό ακούγεται ότι έχει κατά νου άλλη λύση το Διευθυντήριο.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ Η ΣΛΟΒΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Για να μην τους λέτε τεμπέληδες ρε το έκαναν. Μην λέτε χαραμοφάηδες που τα παίρνουν και δεν κάνουν τίποτε. Ξέρετε – που να το μάθετε πέστε μου, θα πρέπει να πίνεις 10 τόνους χάπια για να τους παρακολουθήσεις μέχρι τέλους και για όσους απορούν, εμείς φθάσαμε στους 13 τόνους χημικών παρασκευασμάτων - ότι η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής κράτησε 10 συνεχόμενες ώρες, αφού ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα και κράτησε μέχρι τις 2 το πρωί. Ουάου, τα χάπια μου τα κοινοβουλευτικά. Α, μην αρχίσετε μουρμούρες περί κακού προγραμματισμού, ακατάσχετη φλυαρία, πλειοδοσία θέσεων και άλλα τινά γιατί θα θυμώσει και η Πρόεδρος της Βουλής. Εξάλλου η συνεδρία προβαλλόταν κάποια στιγμή σε ζώνη ακατάλληλη για νούσιμους (η νέα ρύθμιση από τον ΝΕΟΦΥΤΟ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης).

• ΥΓ: Η ΑΙΧΜΗ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ αποφασίζει αύριο συμπόρευση με τους Οικολόγους στις Ευρωεκλογές και συμμετοχή στο κοινό ψηφοδέλτιο

• ΥΓ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ η Σλοβένα Πρόεδρος της Βουλής. Με τις καμπύλες της, το στιλ της και κυρίως τα δυο τατουάζ της ο κορίτσαρος της Σλοβενίας προκάλεσε τους κατοικοεδρεύοντες στο Κοινοβούλιο σε σχετικά σχόλια… άνευ σεξισμού. Οι κακεντρεχείς ήθελαν από τον Διοικητή της ΞΥΠ να διενεργήσει γκάλοπ για ποια εκ των δυο Προεδρίνων (Σλοβένα και ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) για το ποια είναι η ΘΕΛΚΤΙΚΟΤΕΡΗ και ελκυστικότερη, αλλά δεν διέπραξε τέτοιου είδους προβοκάτσια. Εξάλλου η άποψη επί του γυναικείου φύλου από το αντρικό μάτι είναι πάντα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. Άου, άου τις ορμόνες μου που κατασκευάζει η Λύσια…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση