ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φουρλάς και ντέρμπι Χατζηπαντέλα- Πετρίδη - Αννιτικός πλέον ο Αβέρωφ Ν.

Γαλάζιες Διαρροές συνεχίζονται - Έκλεισε το μέτωπο στον ΔΗΣΥ με τον Φούλλη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ Ο ΦΟΥΛΛΗΣ - ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ

Σε κίνηση υψηλού συμβολισμού που δίνει και την απαραίτητη ώθηση στον ΔΗΣΥ, αλλά ταυτόχρονα μεταφέρει πλέον το βάρος στους ώμους της Προέδρου του κόμματος ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, εν όψει και των διπλών εκλογών του Ιουνίου, ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ δήλωσε πίστη και σεβασμό στο κόμμα του και ότι συμπαρατάσσεται πλέον στην μάχη, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Όσοι δε προτρέχουν να επισημάνουν ότι ενδεχομένως να πρόκειται και περί πολιτικής ενέργειας, που σαφέστατα αποσκοπεί στην αποτίναξη των όποιων ευθυνών του αποδίδονται περί ΔΙΧΑΣΜΟΥ του κόμματος, να επισημάνουμε ότι στην πολιτική και στην ζωή όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Σαφέστατα ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν θα ήθελε να ΦΟΡΤΩΘΕΙ το βάρος των ευθυνών σε ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ του κόμματος, και προέτρεψε να ξεκαθαρίσει την θέση του διαλύοντας τις όποιες σκιές πλανώνται πάνω από την Πινδάρου. Με την συνέντευξη του στον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ και την σαφέστατη του επισήμανση ότι θα συμπαραταχθεί στην μάχη των εκλογών, επισυνάπτοντας - προσδίδοντας παράλληλα και τις αναγκαίες επιδαψιλεύσεις και διθυράμβους προς την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, στην οποία αποδίδει την μεγίστη των τιμών επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «ότι έδωσε το είναι της για τον ΔΗΣΥ», κλείνει – προσωρινά – το κεφάλαιο Φουλλικοί και μετατρέπεται σε φανατικό ΑΝΝΙΤΙκό.

ΕΞΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΥΛΛΗΣ - ΣΩΠΑΣΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΗΤΣΟΥ

Προφανώς στην εξίσωση δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ουσιαστικά η Αννίτα Δ. είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ του Φούλλη, ο οποίος την προώθησε τόσο στην Προεδρία της Βουλής, όσο και στον θρόνο του ΔΗΣΥ (ε, σε κάποιους χρωστά η Αννίτα και δεν είπαμε δα ότι έχει κόκκινο δάνειο). Οπόταν, οι μετέπειτα παρασκηνιακές συγκρούσεις και η ατάκα «ότι για όλα φταίει ο Φούλλης και κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο χωρίς να αφήνει την Αννίτα να προχωρήσει» ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Κι από την άλλη οι επονομαζόμενοι και ΦΟΥΛΛΙΚΟΙ – υπάρχει μεγάλος αριθμός βουλευτών που θεωρούν αρχηγό τους τον τέως Πρόεδρο του κόμματος - θα καλμάρουν και θα συμπαραταχθούν με τον ΔΗΣΥ.

Ακόμη και συνεργάτες του ΑΒΕΡΩΦ Ν. όπως ο τέως Υφυπουργός παρά τω Προέδρω και αρχικονκλαβιούχος στο Προεδρικό επί ΝΙΚΑΡΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, θα πρέπει να αλλάξει τροπάριο και αναρτήσεις και εμπνεύσεις, όπως η σχετική ότι «η ηγεσία του ΔΗΣΥ δεν μπορεί να φορτώνει τις όποιες ευθύνες και αστοχίες της στο τετράποδο - όπως το αποκάλεσε - που ονομάζεται Φούλλης» προφανώς και θα περιοριστούν. Να σημειώσουμε ότι πλέον μετά και την προσχώρηση Φούλλη στο Αννιτικό στρατόπεδο, το μοναδικό στέλεχος που διατηρεί ξεχωριστή εσωκομματική μονάδα είναι ο βουλευτής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, άλλως Μήτσος Μήτσου, ο οποίος επιθυμεί να παρουσιάζεται σαν εσωκομματική αντιπολίτευση. Θέτοντας εν αμφιβόλω αν του προταθεί η θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου.

ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Η ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ που προσφέρει ο Φούλλης μεταθέτει το βάρος των ευθυνών στην Αννίτα Δ. η οποία έχει να αντιμετωπίσει και τις συνεχιζόμενες ΔΙΑΡΡΟΕΣ από το κόμμα, αφού σημαίνοντα στελέχη δηλώνουν ότι αποχωρούν από το κόμμα. Φυσικά δεν ακολουθούν όλοι τον δρόμο ΜΑΡΙΟΥ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ για να μεταγραφούν σε άλλο κόμμα, αλλά τους παράδρομους όπως την αποχώρηση τους από τον ΔΗΣΥ και τις παραιτήσεις τους από συλλογικά όργανα. Μετά τον ΜΑΡΙΟ ΤΣΕΛΕΠΟ, ο οποίος αποχώρησε μετά συζύγου από το κόμμα, τον δρόμο της αποχώρησης από το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ ακολούθησε και ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΤΑΣ, Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας.

Ακόμη σύμφωνα με πράκτορα της ΞΥΠ , επονομαζόμενο και τίγρη (βασικά λόγω των παρελθουσών εμπειριών και δράσης του), παραιτήσεις 5 στελεχών προέκυψαν και στην τοπική επιτροπή Παλιομετόχου. Όσο κι αν λένε στην γαλάζια πολυκατοικία ότι δεν επηρεάζονται από αποχωρήσεις, όταν έχεις διαρροές από μεγάλες δεξαμενές, όπως Πάφο - Παραλίμνι - Παλιομέτοχο (σύμπτωση τα τρία Π - δεν είναι το γούρλικο γράμμα της Αννίτας) τότε χάνεις ψήφους. Πόσους και τι, θα το μάθουμε το βράδυ της 9ης Ιουνίου. Εμείς μετά από τους εναγκαλισμούς Φούλη με Αννίτα (ποιος φωνάζει από το παραβάν ότι ελπίζει να μην αντιγράψει τον ΝΙΚΑΡΟ, που του έδινε προεκλογικά τα φιλιά του Ιούδα;), αλλά και τις εν λόγω διαρροές θα αναφωνήσουμε μαζί με αρκετούς γαλάζιους, τα χάπια μου ρε τα Τρουλλιώτικα.

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΦΟΥΡΛΑΣ – ΜΑΧΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑ - ΠΕΤΡΙΔΗ

Πάμε όμως και σε άλλα ενδιαφέροντα που περισυλλέξαμε μετά από την υποκλοπή πράκτορα της ΞΥΠ από την γαλάζια πολυκατοικία, ο οποίος μας ενημέρωσε περί της δημοσκόπησης που διενήργησε το κόμμα την περασμένη βδομάδα , αλλά έμεινε κι αυτή ΚΡΥΜΜΕΝΗ στα συρτάρια της γαλάζιας πολυκατοικίας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την δημοσκόπηση, φαίνεται ότι διατηρεί ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ο νυν Ευρωβουλευτής ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ, ενώ η δεύτερη έδρα στον πολιτικό παράδεισο των Βρυξελλών, μετεξελίσσεται σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, αφού δυο πρώην Υπουργοί του ΝΙΚΑΡΟΥ, ο Υγείας ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑΣ και ο Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ συγκεντρώνουν τα ίδια ποσοστά. Η μάχη τους προδιαγράφεται ιδιαίτερα σκληρή και οι προβλέψεις παρακινδυνευμένες. Οπόταν όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Αν και με σχετική απόσταση ακολουθούν Χατζηπαντέλα - Πετρίδη οι άλλοι υποψήφιοι του ΔΗΣΥ, οι οποίοι θα δώσουν την μάχη του μέχρις εσχάτων προσδοκώντας στην ανατροπή των δεδομένων. ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ και ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ προσδοκούν στην ανατροπή και προς τούτο οργώνουν ολόκληρη την επικράτεια. Εξάλλου καμία μάχη δεν πάει χαμένη αφού σε δυο χρόνια θα γίνουν βουλευτικές εκλογές, οπόταν θα είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΙ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Για να δούμε τι θα αποφέρει η τουρνέ του Προέδρου ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ περί μεταναστευτικού σε Αθήνα - Λίβανο. Μόνο με σκληρά μέτρα, όπως μαζικές απελάσεις, επαναπροωθήσεις σώζεται ο τόπος. Όσοι δε κλαψουρίζουν και μιλάνε για ρατσισμό μπορούν να μετοικήσουν σε άλλη χώρα πολυπολιτισμική πολύβουη πολύχρωμη. Εμείς θέλουμε τις γειτονιές μας, την πατρίδα μας, την ησυχία μας. Μόνο με σκληρά μέτρα ΝικΧρι θα γράψεις ιστορία Όσοι δεν σκίζουν τα ιμάτια τους οι ευαισθητούληδες μοίρασε τους χαρτομάντιλα.

ΥΓ: Θυμάστε την περασμένη βδομάδα που λέγαμε στην καταφερτζού Υπουργό Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ότι δεν μπορεί να κρύβει τα προβλήματα νεανικής παραβατικότητας - βιασμοί, ξυλοδαρμοί καθηγητών - εμπρησμοί - γιατί το πρόβλημα διογκώνεται. Ε, το αντιλήφθηκαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και την Πέμπτη θα τα ψάλουν στην Αθηνούλα μας. ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ είπαμε από γονείς - Υπ. Παιδείας - Αστυνομία. Διαφορετικά θα θρηνήσουμε θύματα.

ΥΓ: Όσοι ψάχνετε για την διολίσθηση ποσοστών ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ παρά το ότι παίζει χωρίς αντιπάλους σας παραπέμπουμε στην επιμονή του περί ψήφισης του νομοθετήματος περί γάμου ομοφύλων και συνεπαγόμενης τεκνοθεσίας. Πήγε στα Καλάβρυτα να προσκυνήσει στο Μέγα Σπήλαιο και δεν βρήκε ηγούμενο και μοναχούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση