ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Χίμαιρα η πρωτιά - Ανήμπορη ηγεσία, αποστροφή νεολαίας

Αφαίμαξη από VOLT - Μαυρογιαννούθκια - Η ΕΔΟΝ δεν είναι πλέον θελκτική

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ - ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΑΡΘΩΣΗ ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ

• Απραγματοποίητο όνειρο που στην πορεία καθίσταται και απατηλό, συνίσταται η πρώτη θέση στον πίνακα κατάταξης των κομμάτων για το ΑΚΕΛ, αφού παρά την ΑΠΟΣΑΡΘΡΩΣΗ του κυριότερου αντιπάλου, του ΔΗΣΥ, αλλά και των άλλων κομμάτων ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ, εντούτοις δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, με τις μετρήσεις των δημοσκοπήσεων να είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ. ΤΟ περιβόητο ΑΦΗΓΗΜΑ περί διεύρυνσης του κόμματος μέσω της κοινωνικής συμμαχίας, αποδεικνύεται για την ηγεσία, μπούμερανγκ, αφού η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ και αμφισημία στην πολιτική, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ τους γνήσιους αριστερούς που στηρίζουν το ΑΚΕΛ.

• Το εφεύρημα του γενικού Γραμματέα ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και των λοιπών στελεχών της ηγεσίας (ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ-ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ-ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΥΚΑΛΙΑΣ-ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ) με ένταξη στα ψηφοδέλτια του κόμματος, των επονομαζόμενων Μαυρογιαννουθκιών , αλλά και της στήριξης σε δεξιούς Δημάρχους, όπως ΧΑΡΑΛΆΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ- ΕΥΡΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ (Πάφος), προκαλούν και ΣΥΓΧΥΣΗ και αγανάκτηση. Ε, δεν μπορούν χιλιάδες στελέχη να περιμένουν την σειρά τους , καρτερικά, υπομονετικά για να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια για να κατακτήσουν πολιτειακά αξιώματα και να παραμερίζονται, για χατίρι ορισμένων που εκτός από την απέχθεια τους για την αριστερά, το ιδεολογικό χάσμα που τους χωρίζει με το ΑΚΕΛ είναι τεράστιο αφού αν τους έστελνες στην κόκκινη πολυκατοικία της Εζεκία Παπαϊωάννου, θα πήγαιναν στο Στρόβολο και θα την έψαχναν…

ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ- Η ΕΔΟΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΑΛΛΆ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ

• Προς τούτο δε παραπέμπουν τα ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, όπως καταγράφονται σε μετρήσεις δημοσκοπήσεων που διενεργούνται για το κόμμα και κρύβονται στα συρτάρια των γραφείων του ΣτεφΣτεφ. Ωστόσο, ο κόκκινος σύντροφος - πράκτορας της ΞΥΠ έχει πρόσβαση και γνώση στις εν λόγω δημοσκοπήσεις, οι οποίες ως γενικό συμπέρασμα που θα πρέπει να καταγράψει ο αντικειμενικός παρατηρητής και όχι φυσικά αυτά που λένε οι ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ είναι ότι το ΑΚΕΛ δεν είναι πλέον ΘΕΛΚΤΙΚΟ-ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ κόμμα.

• Ιδιαίτερα οι μετρήσεις για τους νέους είναι ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ, αφού δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει ψηφοφόρους ηλικίας 19- 40 ετών (αν και ο ηλικιακός πήχης για νεολαία μπορεί και να ανέβει ανεξέλεγκτα). Η πάλαι ποτέ πανίσχυρη ΕΔΟΝ, που από τις τάξεις της ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΝΤΑΝ χιλιάδες στρατευμένα παιδιά της αριστεράς, ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και βρίσκεται σε πορεία ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ. Μπορεί ν’ αυξάνονται οι έμμισθοι της νεολαιίστικης οργάνωσης και να γέμισαν και δεύτερη κόκκινη πολυκατοικία, αλλά η προσέλκυση ΕΔΟΝόπουλων κατέστη πλέον ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΗΓΗ για το κόμμα. Και όταν απλώς γίνεται ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ προσώπων και δεν εντάσσεται νέο αίμα, κάποια στιγμή ο οργανισμός θα οδηγηθεί σε περιπέτειες υγείας…

ΑΦΕΙΔΩΛΕΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΑΚΑΡΙΟ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ - ΑΛΑΤΤΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΨΗΦΩΝ

• Ακόμη ως δείγμα ανήμπορης ηγεσίας που δεν συμπεριφέρεται πολιτικά, παρά μόνο ευκαιριακά, χωρίς να καταφέρνει να διαβάσει το πολιτικό περιβάλλον, αγχωμένη και απελπισμένη, αγκαλιάζει τον πρώτο τυχοδιώκτη και τυχάρπαστο, τον αναδεικνύει τον ΘΕΡΙΕΥΕΙ και τελικά τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Όπως κλασική περίπτωση με την βουλευτή ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, τον ΜΑΚΑΡΙΟ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ και τα υπόλοιπα στελέχη του νεοφανούς VOLT, με αρκετά εξ αυτών να κατατάσσονται στα Μαυρογιαννούθκια. Οι οποίοι φωτο ΒΟΛΤαικοί ή αν προτιμάτε ντελιβεράδες της όποιας λύσης (η διαφορά από την συνώνυμη πλατφόρμα είναι ότι αυτοί θα παραδώσουν ΟΠΟΙΑ παραγγελία γουστάρουν και αν θες τρως ή μένεις νηστικός) ΕΥΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ τα μέγιστα από το ΑΚΕΛ και αναδείχτηκαν χάρη στο κόμμα της αριστεράς.

• Μην ξεχνούμε την ΑΦΕΙΔΩΛΕΥΤΗ προστασία στην ΑλΑττά από τους ΑΚΕΛικούς, με τα ψου-ψου με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΟΥΜΑ και τις κοινοβουλευτικές συνεργασίες με το κόμμα, αλλά και την αντίστοιχη αναφανδόν προστασία στον Μακάριο Δ. σε όλες τις εκφάνσεις των δραστηριοτήτων του. Μην ξεχνάμε ότι η ΧΑΡΑΥΓΗ διένειμε και βιβλία του Μακάριου Δ. Μικρο-εγκεφαλικά υφίστανται οι ηγέτες του ΑΚΕΛ και για την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του ΒΟΛΤ και της ΣΟΦΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, θυγατέρας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (εξελέγη με τις ψήφους του ΑΚΕΛ) και προφανώς της συζύγου του ΑΝΤΡΟΥΛΑΣ, η οποία διορίστηκε από Επίτροπος της Ε.Ε έως και σήμερα, ως μέλος του Δ.Σ του Πανεπιστημίου καθ’ υπόδειξη του ΑΚΕΛ. Έφθασε η ώρα να τους το ανταποδώσουν οι ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Να τους πάρουν ψήφους και να οδηγήσουν μαζί με τους υπόλοιπους το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ στο ΒΟΛΤ. Πόσο παραπλανημένοι, πόση πολιτική μικρόνοια η κόκκινη ηγεσία… ΑΧΑΠΑΡΟΙ με βούλα. Όταν σου αφαιρέσει 2 % το ΒΟΛΤ, βεβαίως και θα έρθεις δεύτερος και καταϊδρωμένος και θα δένεις τα κορδόνια της Αννίτας και του Δίπλαρου που θα χαχανίζουν. Εκτός κι αν ΕΘΙΣΤΗΚΑΝ πλέον στην ΗΤΤΑ και χωρίς αυτή δεν ζουν ο ΣτεφΣτεφ και οι άλλοι σύντροφοι.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ

• Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ στην ιδεολογία και στην πολιτική είναι αυτή που δίνει ψήφους και όχι η μετατροπή του κόκκινου σε ροζουλίνι με στρασάκια. Πόσες ήττες θα φάτε για να ξυπνήσετε ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦ και οι υπόλοιποι; Πάντως ,φωνές εντός του ΑΚΕΛ ακούγονται και για το ψηφοδέλτιο, αφού πάλι προτιμήθηκαν οι περιβόητοι έμμισθοι, αποδεικνύοντας ότι ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, καλύτερα η κόκκινη δημόσια υπηρεσία, για να μπουν στο Ευρωψηφοδέλτιο, όπως ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ και η ΣΤΑΥΡΗ ΚΑΛΟΨΙΔΙΩΤΗ-ΔΑΜΙΑΝΟΥ (σύζυγος του Νο 2 στην ιεραρχία ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ). Ε, τώρα πως θα μιλάτε για διορισμούς ημετέρων από τους συγκυβερνώντες όταν εσείς στο ψηφοδέλτιο σας συμπεριλάβατε εμμίσθους και σύζυγο ηγέτη; Για δε τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ που θα έπαιρνε μπρος για να ισοπεδώσει τον ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ που είναι απείθαρχος και δεν δίνει τον μισθό του στο κόμμα παραβιάζοντας τον ΙΕΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΝΟΝΑ , φαίνεται να αφαιρέθηκε εξάρτημα, κατόπιν προβοκάτσιας κάποιων εκ των έσω. Παντού υπάρχουν ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΨΩΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΑΜ- ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Α, να σημειώσουμε και δυο ελαφρά κλικ που προκάλεσαν εντύπωση στους ΑΚΕΛικούς και φυσικά δεν θα πληροφορηθούν από κανένα για τα εσωκομματικά ταρακουνήματα. Τον μεν πρώτο αφορά περί των ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΩΝ διθυράμβων για τον Δήμαρχο Ύψωνα ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τον οποίο στις προηγούμενες εκλογές θεωρούσαν ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ και δεν στήριξαν- ψήφισαν, αλλά ο νεαρός έκανε την ανατροπή. Τώρα τον αποκαλούν Δήμαρχο των έργων. Προφανώς ο Παντελής, δεν θα ξεχάσει τους φίλους και υποστηρικτές του που πίστεψαν σ’ αυτό όταν το κόμμα του, το ΑΚΕΛ τον ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ και στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, αλλά και στα σόσιαλ μίντια, θα εμφανίζεται με τον υποψήφιο του ΕΛΑΜ στις Ευρωεκλογές ΠΟΛΥ ΑΝΩΓΥΡΙΑΤΗ κολλητό του φίλο, που ήταν δίπλα του όταν το κόμμα του τον απαξίωνε.

• Και το δεύτερο είναι ότι το εμβληματικό στέλεχος του ΑΚΕΛ, που προέρχεται από καθαρόαιμη ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ κόκκινη οικογένεια και είναι παιδί παραγωγικό, συνεσταλμένο και δημιουργικό, ο ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ περιορίστηκε -καθ’ υπόδειξη ηγεσίας- στην διεκδίκηση της θέσης Αντιδημάρχου Γερίου , ενώ ως υποψήφιο του νεοσύστατου Δήμου Λατσιών - Γερίου προτίμησαν τον ΣΑΒΒΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Δηλαδή ο Φύτος μας από Δήμαρχος… κλητήρας. Πόση αγάπη τελικά το ΑΚΕΛ για τα παιδιά του; Τους πνίγει. Θυμάστε την περιβόητη μέθοδο των κόκκινων που καταγράφουμε εδώ και δεκαετίες; Το μηχάνημα υπάρχει, αλλάζουν μόνο οι χρήστες και συνεχώς παράγονται ΣΤΥΜΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ

• ΥΓ: Για να ολοκληρώσουμε με το ψηφοδέλτιο του ΒΟΛΤ να επισημάνουμε και δυο αξιοσημείωτα. Οι ομορφούλες ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ (Μαυρογιαννού με βούλα, που μπορεί να σου εξηγήσει την αξία της σιωπής με συνεχόμενη ομιλία 3 ωρών) και η ΛΥΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, βιολόγος που κατά το βιογραφικό της ανακάλυψε την ορμόνη τόνωσης της ερωτικής επιθυμίας. Αμάν τα χάπια μου και πλέον θα λέμε και τις ορμόνες μας… Ο δε ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ δηλώνει αριστερός και άθεος.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση