ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδού το Ευρωψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ - Ο Βύρας χαριεντίζεται με υβριστές ηρώων

Στήνει αντιομοσπονδιακό ψηφοδέλτιο - Στην Λάρνακα η σκηνοθέτιδα που αποκαλούσε σουβλιτζή και κερατά τον Αθανάσιο Διάκο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΔΗΟ - ΕΔΕΚ

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ δεν θα τις λέγαμε, αλλά με ψηφοδέλτιο που παραπέμπει σε σαφή προσπάθεια να καλύψει συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, κατέρχεται το ΔΗΚΟ στις επικείμενες Ευρωεκλογές. Ο μπαμπούλας, που λέγεται ΕΛΑΜ και που σύμφωνα με τις μετρήσεις των δημοσκοπήσεων, ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ το Δημοκρατικό Κόμμα από την Τρίτη θέση του πίνακα κατάταξης των κομμάτων, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και το κονκλάβιο του, να ανασκουμπωθούν και να κινηθούν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις, ψάχνοντας υποψηφίους με συγκεκριμένο προφίλ. Άσχετη δεν είναι και η πρόθεση του Πρίγκιψ Νικόλαου να σπεύσει να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ, επιχειρώντας να παρουσιαστούν ως οι εκφραστές του ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ μετώπου. Αν και είναι λίγο αργά που τα σκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και ο επικοινωνιολόγος του,εντούτοις θα επιχειρήσουν να μαζέψουν τα μέχρι στιγμής ασυμμάζευτα… Πιο εύκολο να πάτε στο χατζιάτο παρά να αναποδογυρίσετε την κατάσταση με τέτοια τρικ επικοινωνιακά.

Οι πράκτορες της ΞΥΠ που κινούνται στον ΔΗΚΟικό χώρο και ιδιαίτερα ο Τμηματάρχης της υπηρεσίας επονομαζόμενος και ανεμογάμης (ε, με τόσες μεταλλάξεις το κόμμα,ψάχνουν και για ανέμους προς εκτόνωση…) μας πληροφόρησε ότι μετά από έντονες και συνεχείς διαβουλεύσεις, έως και παρακάλια, το ΔΗΚΟ διαμόρφωσε το ψηφοδέλτιο του για τις Ευρωεκλογές και ο Πρίγκιπας θα το παρουσιάσει σε μια πρώτη συζήτηση στο Εκτελεστικό γραφείο κατά την συνεδρία του απογεύματος. Η προσπάθεια, όπως και σε όλα τα κόμματα, να καλυφθούν με υποψηφίους όλες οι επαρχίες, έτσι ώστε να περισυλλέξουν ψήφους από παντού δεν φαίνεται να επιτυγχάνεται στον απόλυτο βαθμό. Παρά τις προσπάθειες να ολοκληρωθεί το Ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ, εντούτοις δεν κατέστη εφικτό και παραμένει μια θέση κενή, με την προσδοκία το κονκλάβιο του Πρίγκιπα να πείσει τον βουλευτή Πάφου ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΣΑΒΒΙΔΗ να αποδεκτεί την ένταξη στο ψηφοδέλτιο, αφού μέχρι στιγμής παρουσιάζεται αρνητικός.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΚΟΣ ΠΟΥ ΚΕΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΡΙΚ

Λοιπόν θέση στην Ευρωβουλή θα διεκδικήσουν για το ΔΗΚΟ οι εξής (παρακαλούμε να βάλετε και την κατάλληλη μουσική, κατά προτίμηση από κάποια κωμική ταινία):

ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Επανέρχεται στο πολιτικό προσκήνιο η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ελπίζοντας ότι αυτή την φορά θα κερδίσει τον Μαυρίδη. Στο πλούσιο βιογραφικό της η ιατρός στο επάγγελμα Ελενάρα, όπως ήταν το προσωνύμιο που της απέδωσε η στήλη και ενθουσιαζόταν, εξελέγη δυο φορές βουλευτής με τον ΔΗΣΥ, στις εκλογές 2001 - 2006 και αφού προηγουμένως εγκατέλειψε το ΔΗΚΟ (διαφώνησε για την επιλογή ΙΑΚΩΒΟΥ). Το 2009 εξελέγη Ευρωβουλευτής με τον ΔΗΣΥ, και επανεκλέγηκε στις Ευρωεκλογές του 2014. Το 2015 ίδρυσε την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, υπέβαλε υποψηφιότητα στις βουλευτικές του 2026 και πήρε την έδρα, αλλά δεν αποδέχτηκε προτιμώντας να μείνει Ευρωβουλευτής, προκαλώντας πολιτικό αδιέξοδο με την παραχώρηση της έδρας στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ( πρώτο επιλαχόντα) , ο οποίος αντιμετώπισε δικαστικές διαμάχες με τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ (ΔΗΣΥ), που αμφισβητούσε την εγκυρότητα της Θεοχάρειας ενέργειας, λόγω κενού στην νομοθεσία. Αξιοσημείωτο ότι ο Παπαδόπουλος κατέχει ενδεχομένως και παγκόσμιο ρεκόρ, αφού για 3 φορές έκανε την διαδρομή βουλευτής – πολίτης, λόγω και των αποφάσεων των δικαστηρίων και της περιπλοκής που προέκυψε. Στις Ευρωεκλογές του 2015 η Θεοχάρους διεκδίκησε έδρας στην Ευρωβουλή, αλλά δεν τα κατάφερε αυτή την φορά…Ρεβάνς από την πεισματάρα Ελενάρα;
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΝΤΑΣ: Ακαδημαϊκός, τέως Πρόεδρος του Δ.Σ του ΡΙΚ
ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Βουλευτής Λευκωσίας με καταγωγή από το Παραλίμνι.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ: Δημοσιογράφος- Διευθύντρια του Γραφείου τύπου του κόμματος. Ο πατέρας της Γιώργος Χριστοφίδης υπήρξε στέλεχος των ΕΔΗ. Λεμεσιανή.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ: Ευρωβουλευτής και αδιαφιλονίκητο φαβορί .

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΠΡΙΓΚΙΨ; Α, ΜΠΑ.

Όπως προαναφέραμε για τον 6ο υποψήφιο γίνονται διαβουλεύσεις και οσονούπω θα έχει απαντήσεις ο Πρίγκιπας. Για δε την πρωτοβουλία του να παραστήσει τον ηγέτη του κέντρου ( θυμηθείτε πρόσφατο δημοσίευμα μας ότι αναζητείται ηγέτης του κεντρώου χώρου), μάλλον δεν θα του προσφέρει οτιδήποτε, ενώ ξεκαθάρισε πλέον ότι ο Πρίγκιπας μετακινήθηκε προς τις θέσεις του ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΗΚΟ (Ορφανίδης- Κουλίας- Μυλωνάς) για το Κυπριακό μετά και το κατσάδιασμα και την αναταραχή στην πρόσφατη ολοήμερη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος. Άδραξε προς τούτο και την ευκαιρία ο βουλευτής Λάρνακας ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ που με σχετική του ανακοίνωση επισημαίνει ότι «κλείναμε τα μάτια στις κυβερνητικές διολισθήσεις, όπως συνεργασία με Τουρκία για φυσικό αέριο, περιβόητη συναντίληψη στην Πύλα, αποποίηση βέτο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ακολουθούσαμε την πολιτική του καλού παιδιού που δεν απέφερε παρά μόνο υποχωρήσεις και σκλήρυνση της στάσης της Τουρκίας» , εκφράζοντας εμμέσως αλλά σαφέστατα ότι οι σκληροί του ΔΗΚΟ δικαιώθηκαν.

Πάντως οι ψίθυροι και οι πολιτικές αναλύσεις ότι ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ Νικόλαος προετοιμάζει ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ από την Κυβέρνηση για να δικαιολογήσει την ενδεχόμενη ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ στις Ευρωεκλογές μάλλον δεν είναι ως πρώτιστη επιλογή, αλλά ποτέ μην λες ποτέ… Να σημειώσουμε ότι η ενέργεια του Νικόλα να παρουσιαστεί ως ο καθοδηγητής των εξελίξεων σε μια παράλληλη διεργασία ωσάν και είναι Κυβερνήτης, ενόχλησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά ΣΩΠΑΣ, αντιλαμβανόμενος ότι ο φίλος του βρίσκεται σε ΔΥΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ. Τέτοιες ώρες και με τα νούμερα των δημοσκοπήσεων η ρήση «ο σώζον ευατώ σωθήτο» ενεργοποιήθηκε…

ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - ΣΙΖΟ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΟΥΒΙΛΤΖΗ - ΚΕΡΑΤΑ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μετά ψάχνουν γιατί τους αποστρέφεται η κοινωνία και διολισθαίνουν τα ποσοστά τους. Αφού ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ με αμφισημίες και θολά μηνύματα. Να μας πουν λοιπόν ΔΗΚΟ – ΕΔΕΚ, που στηρίζουν αναφανδόν τον ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ για την Δημαρχία της Λάρνακας. Συμφωνούν με την ενέργεια του Δημάρχου Λάρνακας να ανεβάσει θεατρική παράσταση της ΛΕΝΑΣ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ (CRY λέγεται, αλλά μάλλον θα κλάψουν άπαντες), της σκηνοθέτιδας που προκάλεσε αναταραχή με τις δηλώσεις της, ενώ στον ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ , την Επίδαυρο, ΓΙΟΥΧΑΙΣΤΗΚΕ από τους θεατές; Και ξέρετε τι εκστόμισε αυτή η κυρία, που θα της τα δώσει χοντρά ο ΒΥΡΑΣ από τις τσέπες των μακάκων Σκαλιωτών φορολογουμένων, για να καλλιεργήσει τις ψυχές των Λαρνακέων; «Ο ΑΘΆΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ήταν σουβλιτζής και η γυναίκα του τον απατούσε με μετανάστη». Περιμένετε να ακούσετε κι άλλα από την κατεξοχήν ΥΒΡΙΣΤΗ των ΗΡΩΩΝ αλλά και του ΕΘΝΟΥΣ των Ελλήνων. Εκστόμισε η εν λόγω κυρία ότι η Ελληνική φυλή δεν πρέπει να υπάρχει και οι Έλληνες πρέπει να παντρεύουν τις κόρες τους με έγχρωμους, για να κάνουν παιδιά ψηλά και δυνατά. Αυτή είναι η κ. Κιτσοπούλου που θα χειροκροτήσουν με πάθος ο Πρίγκιπας – Σιζόπουλος - ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ, αλλά και κάμποσοι Συναγερμικοί, για χατίρι του Βύρα. Μάλλον προσομοιάζει με ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.

Πάντως ο Βύρας διέπρεψε κατά την Δημαρχία του με πληθώρα θεατρικών - μουσικών και άλλων παραστάσεων. Ούτε ατζέντης να ήταν δεν θα προσέφερε τόσα θεάματα τα περισσότερα εξ αυτών χωρίς μεγάλο αριθμό θεατών. Εντάξει έχει φίλο που του αρέσει το ποδόσφαιρο και όπως μας πληροφορεί ο πράκτορας της ΞΥΠ ΛΟυκΛουκ ασχολείται με εταιρείες θεαμάτων, οπόταν εμβολιάστηκε από την κουλτούρα και το Αντρικκούι. Αμάν τα χάπια μου τα Σκαλιώτικα…

ΥΓ: Ωωωω τα πράγματα για το ΑΚΕΛ είναι μάλλον χειρότερα από ότι περιμέναμε και το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ τους καταβροχθίζει ποσοστά. Σας κάναμε χθες ανάλυση των υποψηφίων του ΒΟΛΤ που υφαρπάζει ψήφους από το κόμμα της αριστεράς, αλλά να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ όλοι οι ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ της ΕΔΟΝ, δεν αναμέναμε. Σας πληροφορήσαμε για την υποψήφια Ευρωβουλευτή ΛΥΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που είναι βιολόγος και ανακάλυψε ορμόνη αύξησης της ερωτικής επιθυμίας. Ε, η ομορφούλα σύμφωνα με πράκτορες της ΞΥΠ είναι αδελφότεκνη του, Προέδρου της Ακαδημίας γραμμάτων και τεχνών και πρώην Υπουργού Παιδείας στην διακυβέρνηση Χριστόφια ΑΝΤΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ο οποίος είναι φανατικός ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκός; Αμάν τις ορμόνες μου. Θα επανέλθουμε…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση