ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραγκωνίστηκαν Δίπλαρος - Λεωνίδου - Ιδού ευρωψηφοδέλτιο Οικολόγων

Αννίτα - Πρίγκιπας προτίμησαν άλλους για ομάδα Κυπριακού - Επικεφαλής ο Παπαδούρης στο ψηφοδέλτιο πρασίνων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ

Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ στον αρχηγό δεν είναι πάντοτε αρκετός για να προσφερθεί και το αντίστοιχο δικαιωματικό αντάλλαγμα, προς όσους εκφράζουν πίστη και σεβασμό στους κανόνες, αφού πάντα ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η διατήρηση των κομματικών ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ. Αν και ενίοτε προκαλούνται ανισορροπίες που επιφέρουν πικρίες, ανακατωσούρες και εν γένει παλινδρομήσεις στους κομματικούς σχηματισμούς, από τους οποίους, ελέω ισορροπιών, απουσιάζει η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ.

Προφανώς, κάποιοι θα αναφωνήσουν ότι η παρατεταμένη ενασχόληση μας με την πολιτική λόγω και επαγγελματικής δράσης κολλήσαμε από την ασθένεια, η οποία μπορεί να ονομασθεί και ΠΟΛΙΤΙΚίτιδα, αφού παρουσιάζουμε συμπτωματολογία σύμφωνα με την βιβλιογραφία, που παραπέμπει σε φληναφήματα, αερολογίες και εν γένει ακατάσχετη μπουρδολογία. Τέλος πάντων, σ’ αυτό το σαθρό σύστημα δεν μπορεί οποιεσδήποτε να μείνει ανεπηρέαστος… Τα χάπια μου ρε τα δημοσιογραφικά.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Η ΑΝΝΙΤΑ Δ.

Πάμε όμως στο προκείμενο, που προστίθεται στα σοβαρά προβλήματα που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν τα κόμματα και προσομοιάζουν με την ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ και ιδιαίτερα στον ΔΗΣΥ, η Πρόεδρος ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα πρέπει να μετονομαστεί σε θηλυκό ΟΔΥΣΣΕΑ. Στο εσωκομματικό επεισόδιο που θα περιγράψουμε έχει διττή συμμετοχή, αν και στο δεύτερο δεν έχει και την ανάλογη ευθύνη, αλλά προκύπτει δια της τεθλασμένης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - αναπαύεται στις δάφνες των επιτυχιών του για Αμάλθεια και ταξιδεύει… ζήτησε από τα κόμματα να ορίσουν εκπροσώπους ώστε να συστήσει άτυπο όργανο, που θα ετοιμάσει στρατηγική περί Κυπριακού και άλλων θεμάτων που απορρέουν από την μη λύση του προβλήματος. Ε, μα δεν είναι και το ευκολότερο αφού αρκετά στελέχη θέλουν να προσφέρουν στο κόμμα και θεωρούν ότι κατέχουν και τις λύσεις στα προβλήματα. Οπόταν ανακατωσούρα - μπέρδεμα.

ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΕ ΔΙΠΛΑΡΟ ΠΑΡΑ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

Αρχίζοντας από τον ΔΗΣΥ εν τη σοφία της η Αννίτα Δημητρίου διόρισε στην ομάδα Κυπριακού, τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΧΡΗΣΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ. Ποιους; Αν και οι αντιδράσεις περί του Π. Δημητρίου δεν ήταν έντονες, απλώς ψιθυριστές, με αρκετά στελέχη να επιμένουν ότι θα έπρεπε η εκπροσώπηση να γίνει σε ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, για τον Κρις Τριανταφυλλίδη προκλήθηκε ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ. Με τον διορισμό του ενδεχομένως η Αννίτα Δ. να ήθελε να του ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, αφού το τελευταίο διάστημα επέκρινε την ηγεσία του ΔΗΣΥ, επί αρκετών θεμάτων και μάλιστα δημόσια μέσω των αναρτήσεων του. Μάλιστα οι πρόσφατες, με την αντιπαράθεση του με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ, προκάλεσαν αναταραχή και θυμηδία στην κοινωνία.

Η χαρακτηριστική έκφραση του Ευθύμιου Δ. ότι «δεν είπε καλή κουβέντα για την ηγεσία και πότε θα κάνει κάποιο θετικό σχόλιο» ακόμη περιφέρεται στην δημόσια σφαίρα. Κι όμως πριν ο Τρουλλιώτικος πετεινός λαλήσει, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ τον διαφωνούντα επικριτή της ηγεσίας ΚΡΙΣ Τρι. με τον τιμητικό τίτλο της εκπροσώπησης του κόμματος στην ομάδα Κυπριακού. Όπως να παίζεις τελικό κυπέλου και να βάζεις στην ενδεκάδα τον παίκτη που έβραζε τον πάγκο όλους τους προηγούμενους αγώνες και δημιουργούσε προβλήματα στα αποδυτήρια και την ομάδα με τσακωμούς… Ε, μα θα θυμώσουν οι ενδεκαδάτοι, όπως λέγεται και στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Το πρώτο μήνυμα προς Δίπλαρο δόθηκε με την παρουσία Κρις και υπολοίπων στην συνάντηση με το Μαράκι Κουεγιάρ - Ολγκίν και συνεχίστηκε και με τους διορισμούς…

Όπερ μεθερμηνευόμενο ο ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟΣ ολόκληρης της ηγεσίας, ενώ συνιστά και ενός είδους εχθρικής ενέργειας προς τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, στον οποίο προφανώς η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ και αυτή θα κάνει ότι θέλει βάσει των σχεδίων και προγραμματισμών της. Εσύ να δουλεύεις σαν το σκυλί και να σιωπάς Φτυμάκη μου ωσάν και να του λέει…Φυσικά ο παραγκωνισμός συνίσταται και προς τα άλλα ηγετικά στελέχη και βουλευτές του κόμματος, όπως ο ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΚΟΥΛΛΑ – ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και άλλοι. Στο κάτω - κάτω αν ήθελε ΕΝΟΤΗΤΑ ας πρότεινε σε μια ρηξικέλευθη πράξη στον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ την εκπροσώπηση του κόμματος…

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΗΣ Π.

Αντίστοιχη περίπτωση και στο ΔΗΚΟ, όπου ο Πρόεδρος ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ παραμέρισε τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο ΠΑΝΙΚΟ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, διορίζοντας στην ομάδα Κυπριακού τη ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ και το ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ. Ε, καλά, θέλησε να επιβραβεύσει τον Χρύση Π. για την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ του ΘΥΣΙΑ, να ενταχθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο, έστω και αν δεν έχει πιθανότητες εκλογής, ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ δε πολλά, αφού τυχόν ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ (όπως να καταταγεί 3ος – 4ος σε σταυρούς προτίμησης) θα επιφέρει αλυσιδωτές επιπτώσεις στην καριέρα του. Ε, την Χριστιάνα Ε. δεν θα μπορούσε να την αφήσει απέξω αφού θα ξεσηκωνόταν κι αυτή και οι συνοδοιπόροι της, στο ΔΗΚΟ.

ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ ΑΝΝΙΤΑ Δ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΣΤΡΑΚΚΑΣ - ΤΡΟΥΛΛΩΝ

Οπόταν παραμερίστηκε ο Πανίκος Λεωνίδου που το προηγούμενο διάστημα από την εποχή των διαγραφών στελεχών του κόμματος - και οι οποίοι αργότερα ίδρυσαν την ΔΗΠΑ - έως και την απόφαση Πρίγκιπα, για στήριξη Χριστοδουλίδη στις προεδρικές εκλογές θεωρείτο εξ απορρήτων του, ο οποίος αναλάμβανε δύσκολες αποστολές του κόμματος, ενώ εντάχθηκε στο κονκλάβιο του Πριγκιπάτου. Αίφνης παραμερίστηκε από το Πριγκιπικό κονκλάβιο και ο εκ Πάχνας ορμώμενος, θεωρεί εαυτό ριγμένο - θιγμένο, για την στάση Νικόλα Π., εξ ου και παραπέμπει με κάθε ευκαιρία για ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ, στην ΧΗΜΕΙΑ με την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η οποία τον ΕΚΘΕΙΑΣΕ στην πρόσφατη σύναξη της διακοινοβουλευτικής συνεργασίας για την Ορθοδοξία και η οποία πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό προ δεκαημέρου, με επιφανείς καλεσμένους, για να καταδειχθεί η διαφορετική αντιμετώπιση που τυγχάνει από αντιπάλους πολιτικούς, την ίδια στιγμή που η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ του προσήλωση το προηγούμενο διάστημα πήγε στράφι...

Όσον αφορά το μήνυμα που στέλνει στο Πριγκιπάτο είναι ότι σαφέστατα υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, και δεν συναντώνται τέτοιου είδους δέντρα με καρπούς, μόνο στο βασίλειο ντε λα Στρακκέ. Υπάρχει και το Τρουλλετέ…

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ – ΑΙΧΜΗρο - ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αν και προσπαθούσε να κάνει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ και να συνδυάσει την επιστροφή του στους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ με ψηφοδέλτιο που θα του έδινε μια θέση στην Ευρωβουλή, εντούτοις περιορίστηκε σε αμιγώς κομματικό, με πινελιά από την ΑΙΧΜΗ του Παπαδάκη. Οπόταν στόχος θα είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ποσοστό και να καταφέρουν οι Οικολόγοι στην μάχη των μικρών να υπερισχύσουν, καταλαμβάνοντας ενδεχομένως την 5η θέση, πάνω από ΕΔΕΚ - ΔΗΠΑ - κυνηγούς και άλλους… Δύσκολο εγχείρημα, αλλά ο Περδίκης και οι πράσινοι συνοδοιπόροι του θα το παλέψουν. Για να πάρεις έδρα στην Ευρωβουλή στην δεύτερη κατανομή χρειάζεσαι ποσοστό γύρω στο 6.5% -7% (η πρώτη κατανομή είναι 16.6%)

Το Ευρωψηφοδέλτιο εγκρίθηκε στην χθεσινή συνεδρία της γραμματείας του κόμματος και επικεφαλής τίθεται, όπως σας προαναγγείλαμε προ καιρού ο βουλευτής του κόμματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗΣ. Οι υπόλοιποι που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο θα είναι ο ΑΛΚΗΣ ΠΑΠΗΣ (αναπληρωτής Πρόεδρος) - ο Τ/Κ ΟΖ ΚΑΡΑΧΑΝ - ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (εκπρόσωπος ΑΙΧΜΗΣ) - η συγγραφέας ΡΙΚατζού ΒΑΣΩ ΠΕΛΕΓΚΑΡΗ (εκπρόσωπος ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – μέλος Πολιτικής επιτροπής) - ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΑ ( ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β’ ). Χρειάζονται μάχες και πόλεμοι για να πετύχεις.

ΥΓ: Οι αλαζόνες ΠΡΥΤΑΝΗΣ και άλλοι του ΤΕΠΑΚ, ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί και δοκιμάζουν τις αντοχές Υπουργείου Παιδείας και Βουλής. Άργησαν να καταθέσουν τον προϋπολογισμό τους και κινδυνεύουν να μείνουν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ καθηγητές και υπάλληλοι, αφού δεν μπορούν να γίνουν δαπάνες βάσει της νομοθεσίας, πέραν από δυο δωδεκατημόρια, ήτοι δυο μήνες, χωρίς εγκριμένο προϋπολογισμό από την Βουλή. Ενδεχομένως οι ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΟΙ της πρυτανείας να επιδιώκουν το ΧΑΟΣ, για να περάσει το δικό τους και να παραμένει ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ, και ΕΛΕΓΧΩΝ λειτουργός σε ΟΛΑ , ακόμη και στα οικονομικά, ο Πρύτανης για να ενεργούν κατά το δοκούν και με όρους ΚΛΙΚΑΣ. Παρεμπιπτόντως, να στείλουμε τα χαιρετίσματα και την συμπαράσταση μας στα κορίτσια που εμπνεύστηκαν στα καρναβάλια και ντύθηκαν ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ.

ΥΓ: Ουαί υμίν ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ που σας ήρθε λάμψη εξ ουρανών και αναδεικνύετε τον μακαριστό ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Χρυσόστομο, σαν πάνσοφο και επικαλείστε τις παρακαταθήκες και την σοφία του. Μα δεν ήσασταν όλοι εσείς που τον λοιδορούσατε όταν βρισκόταν εν ζωή, αποκαλώντας τον στυγνό επιχειρηματία και μετερχόσασταν κάθε είδους μέθοδο για να τον λοιδορήσετε; Ανακαλύψατε τώρα ότι προέβλεψε όσα θα γίνονταν στα ησυχαστήρια και είχε αμφιβολίες για την χρησιμότητα τους και τον εκθειάζετε;

ΥΓ: Ο φίλος μου ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, άλλως σκούλλος, κυρίαρχος στην μεσημβρινή ζώνη ας τραβήξει λίγο τα γκέμια και να περιορίσει ελαφρώς τα χαχανούλικα, έχοντας στο ΜΥΑΛΟ του να δώσει υλικό στις σατιρικές εκπομπές Μιχάλη - Λούη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση