ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραδίδει έδρα ο Άντρος Κυπριανού - Ηττοπάθεια του Στεφάνου οριοθετώντας 25% για ΑΚΕΛ

Η ηγεσία θέλει Λεόντιο Φ. για αντικαταστάτη αλλά η Πόπη Αβραάμ μου είναι πρώτη επιλαχούσα τι λέει;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

  • Καλή Σαροκοστή και Καλό στάδιο σε όλους. Ελπίζουμε οι ψυχές των ανθρώπων στο δύσβατο προσωρινό μονοπάτι της ζωής να καταλαγιάσουν για να μπορέσουν να υποδεχθούν το μήνυμα της Αναστάσεως.

ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΕΛ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ Ο ΤΕΩΣ Γ.Γ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

Πάμε στα γήινα και κομματικά. Σε μια ΥΨΗΛΗΣ ποιότητας πολιτική πράξη, η οποία χαρακτηρίζεται και σαν ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΥΣΙΑ, ανάλογη της παθολογικής αγάπης που τρέφει για το κόμμα του, ο τέως Γενικός Γραμματέας και βουλευτής Λευκωσίας ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, προσανατολίζεται όπως μετά τις διπλές εκλογές του Ιουνίου κι αφού δώσει την μάχη ως ΠΙΣΤΟΣ ΑΚΕΛικός στρατιώτης, να παραδώσει την βουλευτική του έδρα στο κόμμα. Η ιδέα της αποχώρησης περιφερόταν στο μυαλό του Άντρου Κυπριανού εδώ και λίγο καιρό και περίμενε την κατάλληλη στιγμή έτσι ώστε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της ζωής του. Η έγνοια και η φιλοδοξία του τέως Γ.Γ του ΑΚΕΛ είναι το κόμμα να συνεχίσει την πορεία του στο πολιτικό γίγνεσθαι υπό την νέα ηγεσία του και προφανώς κρίνει ότι ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ που πήρε το ΚΟΚΚΙΝΟ δακτυλίδι προχωρεί χωρίς παλινδρομήσεις και ιδεολογικές ΛΟΞΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ στην νέα εποχή.

Όπως μας ενημέρωσε ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ ο Άντρος Κ. έκανε ΚΟΙΝΩΝΟ της απόφασης του και τον Γ.Γ του ΑΚΕΛ, με τον Στέφανο Στεφάνου να προσπαθεί να τον πείσει να παραμείνει μέχρι τέλος της κοινοβουλευτικής του θητείας. Εντούτοις ο Άντρος Κ. φαίνεται αποφασισμένος και ως έτοιμος από καιρό και ελέω και προσωπικών συγκυριών και καταστάσεων, αποφάσισε να βάλει τον Ιούνιο του 2024 ως ΟΡΟΣΗΜΟ για την λήψη της παρουσίας του στο Ναό της Δημοκρατίας. Σημειώνεται ότι ο Άντρος Κυπριανού (γεννηθείς το 1955) διετέλεσε Γ.Γ του ΑΚΕΛ από το 2009 όταν διαδέχθηκε τον αείμνηστο ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, που θέλησε να αφοσιωθεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας και τον έχρισε ως διάδοχο του σε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη συγκυρία για το κόμμα της αριστεράς, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του κυβερνούσε την χώρα δια του επικεφαλής του κόμματος και παρέμεινε στον κόκκινο θρόνο μέχρι το 2021.

Ακόμη ο Άντρος Κ. εκ Παλαιχωρίου ορμώμενος και μεγαλωμένος στον Στρόβολο εκλέγηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 2001 και έκτοτε πέτυχε να επανεκλεγεί άλλες 5 φορές. Υπηρετεί το ΑΚΕΛ από το 1974 ενώ από το 1990 είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Ανέβηκε όλες τις κομματικές βαθμίδες της ιεραρχίας και καταξιώθηκε να είναι επί 12ετία επικεφαλής των κόκκινων του Κυπριστάν.

ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΠΗ ΑΒΡΑΑΜ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ

Προσέξτε όμως τι συμβαίνει μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Άντρου Κ. από την Βουλή, κάτι που αποτελεί σημείο συζητήσεων και ενίοτε αντιπαραθέσεων στην κόκκινη πολυκατοικία της Εζεκία Παπαϊωάννου. Πρώτη επιλαχούσα για να πάρει την θέση του τέως Γ.Γ του ΑΚΕΛ είναι η ηθοποιός ΠΟΠΗ ΑΒΡΑΑΜ που στις βουλευτικές εκλογές του 2021 κυριολεκτικά σάρωσε αφού ξεπέρασε επιφανή προβεβλημένα κόκκινα στελέχη και κατετάγη 7η σε σταυρούς προτίμησης, αφού συνέλεξε 3666. Χαρακτηριστικό είναι ότι την ΠΟΠΑΡΑ (προσωνύμιο στήλης λόγω πληθωρικού ταλέντου- προσόντων), ξεπέρασαν ΜΟΝΟ τα μέλη της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, ήτοι οι Άντρος Κ. (εξελέγη χωρίς σταυρό προτίμησης) και οι ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ (πρώτη σε σταυρούς προτίμησης κάτι που φαίνεται να ξεχνούν ενίοτε στην κόκκινη πολυκατοικία) Στέφανος Στεφάνου - Άριστος Δαμιανού - Γιώργος Λουκαίδης - Χρήστος Χριστοφίδης, και που αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή για το κόμμα της αριστεράς, αφού στην προκειμένη δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν οι λίστες που διανέμει η Επαγρύπνηση κατά την διάρκεια των εκλογικών αναμετρήσεων και αποτυπώνουν την θέληση της ηγεσίας...

Από τότε διαφάνηκε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών και καθοδήγησης του κόμματος βρίσκονται σε απορρύθμιση έως και αποσύνθεση και χρειάζονταν ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, στα πρότυπα αντίστοιχων, όπως η ΞΥΠ που χρησιμοποιεί και τους επονομαζόμενους στην κατασκοπευτική αργκό, διπλούς πράκτορες… Ακόμη ψάχνονται στην Επαγρύπνηση για να βρουν τον δρόμο τους, αν και τα απλήρωτα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών από την ΞΥΠ προς τους συναδέλφους (των μυστικών υπηρεσιών του ΑΚΕΛ) πληθαίνουν, με τον Τμηματάρχη υψηλής πολιτικής της υπηρεσίας να περιέπεσε λόγω διαφορετικής άποψης (για τις σχέσεις ΞΥΠ - ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ) σε αργία.

ΚΟΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΕΙΟΝΤΙΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ

Επανερχόμενοι στα θέματα διαδοχής να επισημάνουμε ότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ επιθυμεί όπως στην Βουλή εισέλθει ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ, που είναι δεύτερος επιλαχών και ο οποίος με αυστηρούς όρους, αν και δεν είναι της εποχής μπορεί να προσδιοριστεί και σαν ΑΚΕΛιστής. Έλα όμως που η ΠΟΠΑΡΑ ΑΒΡΑΑΜ δεν συγκατανεύει σε μια τέτοια είδους εξέλιξη, οπόταν οι πιέσεις και οι διεργασίες προς την ηθοποιό για να μην χρησιμοποιήσει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ της στην υποκριτική και στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΙΑΣΟ, που ονομάζεται ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ (όπως κάνει σε άλλους αντίστοιχους θεατρικούς σχηματισμούς), συνεχίζονται αδιαλείπτως. Την ηγεσία ενόχλησε και το γεγονός ότι η Ποπάρα στις πρόσφατες Προεδρικές εκλογές δεν συντάχθηκε με τις επιθυμίες του κόμματος για στήριξη υποψηφιότητας ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και συμπαρατάχθηκε με τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, αφού ήταν και στην λίστα των υποστηρικτών του.

Επιμένει η ηγεσία και προσπαθεί με όλους τους διαθέσιμους τρόπους να κάμψει τις αντιρρήσεις της ΠΟΠΑΡΑΣ αφού ο Λεόντιος Φιλοθέου χαρακτηρίζεται σαν ο κομάντο του κόμματος (ποιος κακεντρεχής κόκκινος φωνάζει κατά του χαρακτηρισμού, αναφέροντας ότι ο Λεοντής μάλλον συγκαταλέγεται στους οδηγούς αρμάτων αφού υπηρέτησε και μαυροσκούφης) στον οποίο ανατίθενται αποστολές προς διεκπεραίωση. Όπως τον συντονισμό του επιτελείου Μαυρογιάννη, την διαχείριση -οργάνωση φανερών και ενίοτε ΚΡΥΦΩΝ λογαριασμών του κόμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου πλέον γίνονται από αθκιασερούς και κουκουλοφόρους διάφορες πολιτικές μάχες, την εκπροσώπηση του κόμματος σε ημικρατικούς οργανισμούς, όπως ΑΤΗΚ, ενώ αυτό το διάστημα συμπαρίσταται στον συμπολίτη του Δήμαρχο Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ, στον οποίο πέραν από τις επικοινωνιακές συμβουλές παροτρύνει να το παίξει και σαν ο οιονεί υποψήφιος του ΑΚΕΛ στις Προεδρικές εκλογές του 2028. Τα χάπια μου τα Σκαλιώτικα…

Οπόταν ο Λεόντιος Φ. θεωρείται απαραίτητος στο Κοινοβούλιο μέσω του οποίου θα εκπαιδευτεί καταλλήλως (πολιτικός που δεν έχει θητεία σε Βουλή – ευρωκοινοβούλιο προσομοιάζεται με ευνούχο) και θα προωθηθεί περαιτέρω από το ΑΚΕΛ. Για να δούμε αν θα καταφέρουν να πείσουν την τσαχπίνα Πόπη Αβραάμ να μην υποδυθεί τον σημαντικό νέο ρόλο στην πολυκύμαντη καριέρα της.

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΑΤΑΓΩΔΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΗΧΗ ΣΤΟ 25% ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΕΛ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάντως στην κόκκινη πολυκατοικία, αλλά και στους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ έκανε ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ η παραδοχή του Γ.Γ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ότι το ΑΚΕΛ είναι ευχαριστημένο με ποσοστό 25 % στις ευρωεκλογές. Α, πα, πα. Όπερ μεθερμηνευόμενο ότι ο επικεφαλής του κόμματος της αριστεράς παραδέχθηκε ΗΤΤΑ της ηγεσίας, ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ του ΑΚΕΛ και ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ της πολιτικής των τελευταίων χρόνων. Ο ΠΗΧΗΣ χαμήλωσε τόσο πολύ, αφού το πάλαι ποτέ 30% κατά τον ΣτεφΣτεφ περιγράφεται πλέον για τους κόκκινους, από τον στίχο του άσματος που ερμηνεύει περιπαθώς ο αστέρας ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ (φοβερή ομοιότητα με ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…) και αναφέρει «όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα/ φύγατε νωρίς - νωρίς/ κι έμεινα μονάχος δίχως όνειρα/ μόνο μου με βρήκε η βροχή». Οποία ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ. Δηλαδή για να έρθει πρώτο το ΑΚΕΛ θα πρέπει ο ΔΗΣΥ να πάρει 23%.

‘Αστε που ο πήχης στον πάτο για τους περήφανους ΑΚΕΛικούς παραπέμπει προκαταβολικά και σε ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ της επονομαζόμενης ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (τελικά θα αναπολούν τις νέες Δυνάμεις αφού γίγαντες όπως Ειρήνη Χαραλαμπίδου - Αδάμο Αδάμου δεν θα βρουν προς αναπλήρωση), αφού αντί να προσθέτει ψήφους, μάλλον διώχνει και τους γνήσιους αριστερούς που δεν ανέχονται πια την ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ. Το ΑΚΕΛ παραδέχεται ο ΣτεφΣτεφ δεν ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ την φθορά των υπολοίπων, ενώ ο ΦΟΒΟΣ και ο ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ κυριαρχούν ακόμη στην κόκκινη πολυκατοικία. Τα χάπια μου ρε κόκκινα τα σοβιετικά.

ΥΓ: Κάποιος να ρωτήσει την Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου ΡΟΜΠΕΡΤΑ ΜΕΤΣΟΛΑ αν πλέον το βαθύ κράτος των Βρυξελλών θα μας ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ και ποιους θα ψηφίζουμε; Δεν φτάνει που με το αίμα των μακάκων Ευρωττοπουζοκυπραίων και άλλων Ευρωπαίων πολιτών ζουν όλοι τους με θηριώδεις μισθούς ενώ αυξάνεται η φτώχεια και ανέχεια έχουν και το ΘΡΑΣΟΣ να μας κουνούν επιδεικτικά και από καθέδρας το δάκτυλο, όπως ο εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΕΤΤΗΣ που επιχειρεί να νουθετήσει τους ψηφοφόρους με κινδυνολογίες ποια κόμματα να ψηφίσουν. Καλά είναι δουλειά του υπαλλήλου σας κ. Μέτσολα να μας υπαγορεύει την ψήφο. Άσε που ο εν λόγω ατσαλάκωτος κύριος νομίζοντας ότι είχε τεράστια ΑΠΗΧΗΣΗ στην κοινωνία κατήλθε υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές το 2026 και πήρε το τρομερό και τεράστιο αριθμό των 624 ψήφων. Α, χα, χα. Δεν σε ψήφισαν ούτε οι συγγενείς σου Αντρικκούι γι’ αυτό κάτσε καλά και μην μας το παίζεις και πολιτικός προφέσορας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση