ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επενδύουν σε ήττα ΔΗΚΟ για να αποκαθηλώσουν Νικόλα - Ρίσκο Χρύση Π.

Υποβάθμισαν τον εορτασμό της 1ης Απριλίου στην Ελλάδα - Τα σύμφωνα φιλίας με Ερντογάν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

• Μπορεί να μην το εξωτερικεύει αλλά η Πριγκιπική καρδούλα του το ξέρει. Η ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ των ποσοστών του ΔΗΚΟ (κάτω του 10%) και η απώλεια της 3ης θέσης στον πίνακα κατάταξης των κομμάτων, από τους εφορμώντες ΕΛΑΜίτες, αναμένεται να επιφέρει και την ανάλογη ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ που δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Κι όσο κι αν δεν δημοσιοποιείται η εσωκομματική διαμάχη στο ΔΗΚΟ - όπως π.χ στον ΔΗΣΥ που και να αεριστεί έστω και λίγο ιδιαιτέρως κάποιος γαλάζιος προύχοντας, θα θεωρηθεί εχθρική ενέργεια και θα συζητηθεί στο Π.Γ- ΜΜΕ-, εντούτοις ταλανίζει το κόμμα. Προφανώς δε η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θα είναι ενδιαφέρουσα και με αρκετό σασπένς, αφού αρκετοί εσωκομματικοί δελφίνοι επενδύουν σε ΗΤΤΑ του ΔΗΚΟ, για να επιδιώξουν να αποκαθηλωθεί ο Πρίγκιπας Νικόλαος και να διαταραχθεί η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του.

• Οι ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ εκτινάχθηκαν ελέω και της στάσης του Νικόλα Π., ο οποίος κλεισμένος στο Πριγκιπάτο ντε λα Στρακκέ και περιστοιχισμένος από το κονκλάβιο του, απομάκρυνε σημαίνοντα στελέχη, ενώ με τους βουλευτές του κόμματος του, υπάρχει ΨΥΧΙΚΗ και ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Μόλις το τελευταίο διάστημα μονολογούσε βουλευτής, κι επειδή μας χρειάζεται για να ανακόψει την ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ του κόμματος, θυμήθηκε την ύπαρξη μας. Προηγουμένως μας θεωρούσαν ωσάν και είμαστε τα φυτά που έχει στην απέραντη έπαυλη του βασιλείου του. Η πρόσβαση στο γραφείο του Νικόλα Π., γινόταν μόνο κατόπιν έγκρισης και διαβούλευσης με το κονκλάβιο του, που δεν άφηνε κανένα να τον πλησιάσει. Τώρα θα του πούμε κι εμείς την ρήση της καθομιλουμένης «γυρεύτου αλλού». Ωχού θα ανατριχιάσει η Πριγκίπισσα Γιώτα Π., από τα χωρκατιλίκια μας (λες και είναι από τον Στρόβολο και όχι από τις Βερσαλλίες) και θα κάνει και τις σχετικές αναρτήσεις στο ίνστραγκαμ…

ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΟΙ ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΗ Π. ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ

• Πέραν από την συνολική απόδοση του κόμματος, ο Πρίγκιπας έχει να αντιμετωπίσει και την ειδική που σχετίζεται με τα ποσοστά του αρχικονκλαβιούχου του ΔΗΚΟ, ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ. Ο οποίος Χρύσης Π. αντιπροσωπεύει και τους ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛικούς στο ψηφοδέλτιο, με την υποψηφιότητα του να επιδέχεται διττής ανάλυσης, αναλόγως του χρώματος γυαλιών που φοράει ο κάθε ΔΗΚΟικός. Αφενός, με την υποψηφιότητα του δηλώνει ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ του κόμματος, που δεν μένει στα μετόπισθεν, αλλά μπαίνει στην πρώτη γραμμή της μάχης και αφετέρου όμως ΡΙΣΚΑΡΕΙ και την καριέρα του. Λέμε τώρα, κατά τον πράκτορα της ΞΥΠ που ασχολείται με τα θέματα ΔΗΚΟ, τον επονομαζόμενο και ανεμογάμη (τι συνταρακτική έκφραση, αυτός που φτιάχνεται με τους ανέμους, όπερ μεθερμηνευόμενο φαντασιόπληκτος, που δεν δεσμεύεται σοβαρά) όταν ο Νικόλας Π. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ από την Προεδρία του κόμματος (οι βουλευτικές εκλογές του 2026 είναι το επόμενο στοίχημα και η διεκδίκηση της Προεδρίας της Βουλής η συνεπαγόμενη Πριγκιπική πράξη), δεν θα διεκδικήσει ο ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ;

• Ε, μα δεν θα μείνει ο Νικόλας Π. ο πολιτικός που στηρίζει όλους τους άλλους να ανέρχονται στην εξουσία και να τους κρατάει μόνο το κερί της Προεδρίας. Έφθασε και γι’ αυτόν το πλήρωμα του χρόνου να διεκδικήσει πολιτειακό αξίωμα. «Το τρένο φεύγει στις οκτώ ταξίδι για την Κατερίνη (εξουσία)» άδουν περιπαθώς οι τιτανοτεράστιες ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ – ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, οπόταν ο Πρίγκιπας θα πρέπει να επιβιβαστεί ταχέως… Αμάν τα χάπια μου της Στράκκας.

ΑΝ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ

• Ε, βεβαίως. Όταν όμως στις Ευρωεκλογές υποστεί ΗΤΤΑ ο Χρυσούλης Πα. και δεν τερματίσει τουλάχιστον 2ος ή έστω έχει τεράστια απόσταση από τον 1ο και φαβορί ΚΩΣΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ, τότε θα ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ στην εικόνα του και προφανώς στην καριέρα του. Άσε που κάποιοι επιμένουν ότι αν είσαι ο εξ απορρήτων του Προέδρου του κόμματος, που ελέγχεις τους κομματικούς μηχανισμούς και έρθεις έστω και δεύτερος είναι ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Ε, μα οι εκλογές δεν είναι ΤΟΜΠΟΛΑ. Αν δεν κερδίσεις στην τσιγκουίνα (επονομαζόμενη κλήρωση για μια γραμμή) θα έχεις πιθανότητες για φουλ (ολόκληρη την κάρτα).

• Ε, όταν κερδίσει τον Κρις Π. π.χ η CHE EΛΕΝΑΡΑ Θεοχάρους (το δεύτερο συνθετικό του προσωνυμίου της, το αποδώσαμε προ αμνημονεύτων ετών και το υιοθέτησε) ή η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ, τότε ο Χρύσης Π. δεν θα έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την Προεδρία του ΔΗΚΟ ή έστω θέση Αναπληρωτή Προέδρου (ποιος φωνάζει ρε παιδιά, ας κοπιάσει-ας κοπιάσει. Μου μοιάζει με την φωνή της ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ). Άστε που το ΡΙΣΚΟ του Χρυσούλη Πα. επιτείνεται και λόγω του ότι στην επόμενη μάχη, των βουλευτικών εκλογών του 2026, θα κατέβει με μια ΗΤΤΑ στην πλάτη, εκεί όπου θα έχει να αντιμετωπίσει και άλλους δελφίνους που προαλείφονται για τις 2 βουλευτικές έδρες του ΔΗΚΟ στην επαρχία Λευκωσίας. Όπερ μεθερμηνευόμενο ΣΦΑΓΗ.

• Τότε θα έχει να αντιμετωπίσει πέραν από την Χριστιάνα Ε, τον Γενικό Γραμματέα ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΛΩΜΟΥ, (ο οποίος ανήκει στο στρατόπεδο της Χριστιάνας Ε και φυσικά θα παίξουν δίδυμο), τον Υπουργό Υγείας ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΜΙΑΝΟ (τι, νομίζετε θα μείνει μέχρι τότε στον υπουργικό θώκο, α, μπα), το ΧΡΗΣΤΟ ΡΟΔΙΑ που έρχεται φουριόζος, καθότι δεν πήρε την θέση του Υπ. Υγείας που την δικαιούται βάσει της δράσης του και πολλούς άλλους ΔΗΚΟικούς Λευκωσιάτες… Πάντως, θα μπορούσε ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ από τον ΘΟΚ σκηνοθέτης ΠΑΡΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ (αδελφός της Χριστιάνας Ε) να ετοιμάσει μια τέτοιου είδους κινηματογραφική ταινία υπό τον τίτλο «μηχανορραφίες στο ΔΗΚΟιστάν» και θα είχε τεράστια επιτυχία. Από ηθοποιούς διαθέτουν αρκετούς στο θίασο της Γρίβα Διγενή.

ΣΥΝΙΣΤΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΗΚΟ – Η ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ

• Σημειώνουμε άλλα δυο σημαντικά στοιχεία περί του ΔΗΚΟιστάν, που όπως έλεγε και θρυλικός καναλάρχης, «γιέ μου το ΔΗΚΟ εν δουλειά», που έχουν την δική τους σημασία. Η ΔΡΑΣΗ του ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΗΚΟ, συνεχίζεται αδιαλείπτως και λειτουργούν σαν ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΣ, με τους στρατηλάτες ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ-ΠΑΥΛΟ ΜΥΛΩΝΑ-ΧΡΗΣΤΟ ΟΡΦΑΝΙΔΗ και τον μιτσί στην πολιτική, αλλά παλαιστή που εκπαιδεύεται, ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΣΑΒΒΙΔΗ, να λειτουργούν σαν εσωκομματική πλατφόρμα, χωρίς να δίνουν λόγο σε κανένα. Αν και ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ, λειτουργούν στο ΔΗΚΟ, σαν ΣΥΝΙΣΤΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΟ... Μην ζητήσουν και εκ περιτροπής Προεδρία είναι το θέμα…

• Η δε άλλη εξέλιξη, αφορά την ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ που εκδόθηκε από τον Πρίγκιπα με ΠΡΟΤΡΟΠΉ των επικοινωνιολόγων, όπως ΧΤΥΠΗΘΕΙ παντοιοτρόπως και σε όλα τα μέτωπα το ΕΛΑΜ, αλλά και να στηριχθεί η Κυβέρνηση σε όλα τα πεδία μπας και καταφέρουν και πάρουν κάποιους ψήφους ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙκούς. Στην προκειμένη οι επικοινωνιολόγοι προσομοιάζουν με κάποιο παρπέρη που πάει σε διαγωνισμό κομμωτικής και σαν μοντέλο παίρνει τον ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, γνωστό διαφανοκέφαλο και περιμένει να κερδίσει το πρώτο βραβείο. Το θέμα θα είναι που να κάνει την χωρίστρα. Δεξιά της φαλάκρας ή αριστερά. Γιατί στο κέντρο είναι μάλλον ξεπερασμένη η μόδα. Ε, μα τα χάπια μου τα Πριγκιπικά... ΧΑΤΖΗΚΥΡΙάκεια.

• ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΟΚΑ - ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΥΦ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Συνεχίζεται η εφαρμογή του δόγματος Μητσοτάκη, «άλλο Ελλάδα - άλλο Κύπρος - μακριά και αγαπημένοι», γιατί προέχει η φιλία με την Τουρκία του Ερντογάν και εμφανίζεται η εφαρμογή του, με κάθε ευκαιρία για να πάρουμε όλοι εμείς το μήνυμα. Τελευταία ένδειξη του Μητσοτακικού δόγματος η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ των εορτασμών για την 1η Απριλίου. Δια συνοπτικών διαδικασιών και ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ την ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ επ’ ευκαιρία της έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα που είχε στόχο την ΕΝΩΣΗ με την Ελλάδα (βρε μπας και κάμνουμε παναύρκα με το νου μας και οι αδελφοί δεν μας χρειάζονται;) τέλεσαν ΜΟΝΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ στην μνήμη των ηρώων της ΕΟΚΑ.

• Όπως μεταφέρει ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος ενωτικός καλαμαράς, η εκκένωση του Ναού για να διεξαχθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν ελάχιστοι στον Καθεδρικό Ναό και περιορισμένος αριθμός ατόμων, αφού φαίνεται δεν έγινε και η κατάλληλη προετοιμασία από την Πρεσβεία της Ελλάδας (καλημέρα στον πρέσβη ΣΤΑΥΡΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗ, πως και συναίνεσε σε τέτοια ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ;). Και δεν έφτανε η νέα τάξη πραγμάτων που εφαρμόστηκε και για ην 1η Απριλίου ήρθε καπάκι και ο ανιστόρητος πανηγυρικός από την Υφυπουργό Πολιτισμού ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΣΣΙΑΝΙΔΟΥ. Προφανώς η Βασιλού ανέγνωσε όσα της έγραψαν κάποιοι σύμβουλοι της και τα υιοθέτησε προκαλώντας την αντίδραση των παρευρισκομένων.

• Δεν έκανε καμία αναφορά στον στρατιωτικό ηγέτη της ΕΟΚΑ Στρατηγό ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ, ούτε καν ανέφερε το όνομα κανενός ήρωα (φυσικά δεν γνωρίζει ότι αν δεν θυσιάζονταν ο Αυξεντίου-Μάτσης αυτή δεν θα κόρδωνε με αξιώματα), ενώ απεκάλυψε ότι ο αγώνας της ΕΟΚΑ ξεκίνησε στην Αρχιεπισκοπή. Αμάν τα χάπια μου τα μακαριακά. Που το διάβασε αυτό η κυρία; Α, Παναγία μου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ μου και φαίνεται ότι τους Υφυπουργούς Πολιτισμού τους προμηθεύεσαι από λαχειοφόρο αγορά. Έλεος. Αυτή θα προωθήσει τον πολιτισμό του τόπου όταν δεν ξέρει την ιστορία του; Αλλά κι εσείς κ. Πρέσβη μας εγερθείτε και η κατασκευή φουλαριών που είναι η αγαπημένη σας ενασχόληση μπορεί και να περιμένει.

• Παρεμπιπτόντως κάποιος να ρωτήσει σήμερα τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ μέχρι πότε θα συνεχίσει να εφαρμόζει το δόγμα Μητσοτάκη ότι η Κύπρος κείται μακράν. Γιατί με τα υπόλοιπα παρακολουθήσεις, Τέμπη, γάμους ομοφύλων μπορεί να χάνει ΜΟΝΟ κάποια ποσοστά, αλλά με την παραγκώνιση της Κύπρου θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ…Α, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ο Γεραπετρίτης που έρχεται στο Κυπριστάν για να μας ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙ απότομα και να μας προετοιμάσει περί των συμφωνιών φιλίας ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ να ξέρετε ότι είναι πρώην ΚΚΕ και διετέλεσε σύμβουλος του Πρωθυπουργού Γιωργάκη Παπανδρέου. Ε, μα κάνουν τέτοιες μετεγγραφές στην Ελλάδα και δεν καίνε τα ΠΕΛΕΚΑΝιά;

• ΥΓ: Ανήμερα των εορτασμών της 1ης Απριλίου όπου μνημονευόταν η ΘΥΣΙΑ των ηρώων που έδωσαν τα νιάτα τους για όλους αυτούς, κάποια ανεγκέφαλα ζώα, έτρεξαν αλαλάζοντας για ΦΘΗΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ στα κατεχόμενα, προβάλλοντας κάθε είδους επαίσχυντη και γελοία δικαιολογία. Ε, μα πέστε μου είναι λαός για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αυτός. Και μετά σας φταίνε οι πολιτικοί. Ρε καλά να σας κάμουν…

• ΥΓ Η κυρία ΡΟΜΠΕΡΤΑ ΜΕΤΣΟΛΑ Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου αντί να μας κάνει μαθήματα πολιτικής και τι θα ψηφίσουμε καλά είναι να λύσει τα προβλήματα, όπως το ΜΕΤΑΝΣΤΕΥΤΙΚΟ που πνιγήκαμε ως τόπος και βυθιζόμαστε και να αφήσει τα φληναφήματα και τις νουθεσίες…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση